Párizsban az élet? Bővebben lent
Még van időm ezt eldönteni, mert még nem vagyok 18, hogy csak úgy elköltözzek Párizsba... De régóta érdekel, és amióta tudom, hogy van ez a hely, azóta vágyom oda.Csak sajnos hallottam rossz dolgokat is. Hogy bunkók az emberek, meg hogy koszos a város.
Erről mit tudtok mondani?
Illetve a francia nyelvet nehéz elsajáítani?
Köszönöm a válaszokat előre is!
Nem éltem Párizsban, csak néhány napot voltam, talán ír majd olyan is, aki jobban ismeri.
Semmivel nem tisztább, mint Budapest, sőt...Rengeteg a bevándorló, még a jobb környékeken sem igazán jó a közbiztonság - bár lehet, hogy most a nagyobb rendőri jelenlét miatt változott. Az emberek olyanok, mint máshol, az tény, hogy a legtöbbjük nem szereti, ha a külföldi franciául próbál beszélni, gyakran inkább angolul válaszolnak boltban, étteremben stb. A franciát meg lehet tanulni, a nyelvtan nem különösebben nehéz, a főnevek lehetnek hím- vagy nőneműek, egyeztetni kell a névelőt, melléknevet, és vannak rendhagyó dolgok. A kiejtés már sokkal nehezebb.
1 "csodálatos" hónapot voltam ott meló miatt...na soha többé nem megyek az 100%!
Drága,nehéz a nyelv(Majd jön valaki aki leírja,hogy nem,és én vagyok béna.),sok az alantas létforma(arab,nigga),a koszos.
Marseille viszont NAGYON bejött! Jó kaja,jókedv,tisztaság,kissé olaszos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!