Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit gondoltok miert fuggesztik...

Mit gondoltok miert fuggesztik fol egyre tobben a facebook oldalukat?

Figyelt kérdés

Olyan ismeroseim fuggesztettek fol, akik minden oraban fenn voltak a facebookon.

Egesz nap szabadok, nem kell semmit csinaljanak. Elhiszem, hogy semmi erdekes nincs rajta, de ettol nem kell meg felfuggeszteni.

2015. ápr. 23. 10:15
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én azért töröltem, mert elegem lett az idézetekből, meg hogy kinek milyen szép a lelkivilága, meg gyűjtsünk a kismacskáknak pénzt, stb... Egyre többen feltették a reggelijük, meg a vacsorájuk fényképét. Meg hogy éppen abban a pillanatban hol vannak. Egyszerűen ezek a dolgok nem érdekelnek, és a fele sem igaz a posztok nagy része. amióta töröltem magam, azt hiszem 3 éve, határozottan jobban érzem magam, és sokkal több értelmes dologgal foglalkozok mint a face. Egyébként én is fent voltam egész nap.
2015. ápr. 23. 10:27
 2/4 anonim ***** válasza:
45%
Nem komoly embernek való...
2015. ápr. 23. 11:12
 3/4 anonim válasza:
57%

Én az egyes hozzászólóra reagálnék.

Le lehet bárkiről iratkozni, és nem látod a közös falon a dolgait. Én is csak pár ember dolgait követem így, plusz ugye azon oldalak bejegyzései jelennek meg, amiket lájkoltam.

Lehet okosan is használni, a baj akkor van, ha valakinek már sokkal több, mint egy eszköz.

Nekem hasznos mert így nem kell több száz weboldalt külön betöltögetnem, hogy van-e új cikk, meg ilyesmi, hanem látom mindig a hírfolyamon, ergo összegyűjti nekem.

Másrészt vannak olyan ismerőseim, akikkel nem lehetséges az, hogy találkozzak, így ezen keresztül tudjuk tartani a kapcsolatot.

Hogy a kérdésre reagáljak, én a környezetemben ezt nem vettem észre. Csak azt, hogy egyre kevesebben használják napi rendszerességgel.

2015. ápr. 23. 13:19
 4/4 anonim ***** válasza:

Utolsóval egyetértek. Én is az összes ismerőst kiszedtem a hírfolyamból, néhány kivételével.

Azért jó a facebook mert azért email címet meg telefonszámot nem szokás minden egyes ismerőssel cserélni, de a facebookon meg gyorsan lehet egy üzenetet dobni bárkinek.

Például ha munkahelyen vagy valahol megismertél valakit, gyorsan bejelölheted facebookon és ha valami van akkor csak dobsz neki egy üzenetet, nem kell azon szenvedni hogy hogyan érd el.

2015. ápr. 23. 23:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!