Mit lehet az ilyennel csinálni?
Figyelt kérdés
Társasházban lakok és az alattam lakó nő kb 75 éves.Nincs senkije egész nap otthon van és folyton arénázik ha valami lehallatszik,pl,sokszor este 12 fele érek haza a munkából és lefürdök akkor reggel hallhatom mindig hogy éjszaka csobog a feje felett a víz és nem tud aludni,vagy ha pakolászok a konyhába és huzogatom el a széket asztalt akkor azért problémázik,igazából akármikor meglát engem már így kezdi'idefigyeljél ne tudok tőled aludni minden lehallatszik' meg mondja mindig hogy feljelent de ilyenért feltud? hát csak lefürödhetek nem ha egész nap dolgoztam.2015. ápr. 21. 20:20
1/3 anonim válasza:
Unatkozó öreg. Menjen családi házba, ha nem bírja a társakat. Ne aggódj a feljelentés miatt. A nagy ricsajt a többi szomszédnak is igazolni kell.
2/3 anonim válasza:
Xard le! A rendőrök is lefogják.
3/3 anonim válasza:
Nem tud feljelenteni, a csendháborításos eseteknél (ez nem az), rendszerint vállat vonnak a rendőrök, ha nem volt tetten érés, tehát nem erre jön ki a járőr:
https://www.youtube.com/watch?v=cjmRmf0yImM
Családi tapasztalat szerint csak az a megoldás, ha egy kicsit keményebben elhárítja az ember a zaklatást. Ha nem megy, akkor még keményebben, fokozatosan haladni a nagyon durva pcsába elküldés felé. Ajtó orra vágás nekem bejött, utána egy teljes évig nem kopogott át a szomszédom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!