Bunkóság egy parfümériában a teszterek közel 90%-át végigszaglászni úgy, hogy nem veszek semmit?
Mármint a parfümök közül semmit nem veszek persze. Szoktam járni a Müllerbe vásárolni, és miután bent van minden a kocsiban, amit venni akarok, akkor mindig átmegyek a parfümökhöz szaglászni. Pláne, hogy rájöttem, hogy a 2 éves fiam ebben remek partner, nem unja, hanem amit megszagolok, azt ő is kíváncsian szimatolja a papírcsíkról :) Az bunkóság, ha szinte az összeset kipróbáljuk? Mert eléggé néztek egy idő után. Vagy azt hitték, hogy lopni akarok, azért válogatok ott annyi ideig? Vagy esetleg a gyerek miatt néztek, mert féltek, hogy lever valamit? (bevásárló kocsiban ült)
Vagy tényleg nem illik ilyen hosszasan próbálgatni a parfümöket? Nem vagyok benne biztos, mert végülis a tesztert annak tudatában rakják ki, hogy mindenki fújkodni fogja és szagolgatni.
Nem bunkóság, csak nagyon sokáig tart ha megfelelő a választék. :o)
Az már elgondolkodtató határeset, ha végigszaglászod, választasz és aztán máshonnan veszed meg, mert ott olcsóbb. Én is tettem már ilyet, akkor rossz érzésem volt attól, mert kihasználtam az egyik cég infrastruktúráját, aztán nem az ő zsebükbe adtam a hasznot. Ebből a szempontból a mostani kialakult kereskedelmi struktúra elavult, nem tudja ezt lekezelni. Pedig elvi lehetőség lenne rá, mint ahogy a szerzői jogoknál is lenne jobb megoldás. Valamiért mégis sokan védik az elavult, tarthatatlan, de megszokott struktúrákat. Talán félnek a változástól, nem tudom...
Az, hogy mit hittek, miért néztek, viszont teljesen az ő dolguk, te minek problémáznál rajta, ha nem szólnak, hogy menj már a fenébe? ;o)
41F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!