Jött egy új csaj az osztályba. Első két nap semmi érdekesett nemvettünk észre csak annyit hogy a cigány osztálytársunkkal lóg. Aztán ma bejött a nagy-magyarországos pólójába. Normális ez?
Plussz még láttam a piros,fehér,zöldes övét na meg egy olyan kitűzőt amire rávolt írva "Magyar vagyok".De akkor mi veheti rá hogy pont egy romával barátkozzon?
Van még az osztályban három nemzeti érzelmű srác akikkel beszélgettünk erről és ők is totál kiakadtak....
Félreértés ne essék én nem vagyok jobboldali,de nagyon furcsának találtam a helyzetet és nemtudtam hova rakni.
16/L
Én is nemzeti érzelmű vagyok. Az egyik legjobb barátnőm roma, aki mellesleg szintén nemzeti érzelmű. Dolgozik és becsületes, szerény lány.
26L
hogyne. röhög a vakbelem. a nemzeti érzelmű ember nem azért utálja a cigányokat, mert jó hobbi, vagy más a bőre színe, hanem nyilván azért, mert társadalmi problémákat szülnek.
más: 16 évesen fingja nincs az embernek arról, hogy mik jelentenek igazi veszélyt, hobbi, passzió az egész. Felesleges kérdés, felesleges válaszok.
Nos, régi téma de valahogy úgy van hogy: 1. Attól még hogy magyar nem kell utálnia a cigányokat ( én spec utálom őket egytől egyig de ez nem ide tartozik most ). értsétek meg.
Nem vagyok hungarista, nem vagyok náci, se kommunista, én magyar vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!