Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Jött egy új csaj az osztályba....

Jött egy új csaj az osztályba. Első két nap semmi érdekesett nemvettünk észre csak annyit hogy a cigány osztálytársunkkal lóg. Aztán ma bejött a nagy-magyarországos pólójába. Normális ez?

Figyelt kérdés

Plussz még láttam a piros,fehér,zöldes övét na meg egy olyan kitűzőt amire rávolt írva "Magyar vagyok".De akkor mi veheti rá hogy pont egy romával barátkozzon?

Van még az osztályban három nemzeti érzelmű srác akikkel beszélgettünk erről és ők is totál kiakadtak....

Félreértés ne essék én nem vagyok jobboldali,de nagyon furcsának találtam a helyzetet és nemtudtam hova rakni.

16/L

2010. febr. 18. 21:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
előző: épp a 16 évesek tartják magukat már nagyon felnőttnek, akik szexelnek és politizálnak...akkor viselkedjenek felnőttkénk minden téren és minden helyzetben... az nem járja, hogy egyszer már "nagyok vagyunk ehhez" egyszer meg "jaj, még csak gyerekek"...döntsék el, hogy gyerekek vagy felnőttek, és viselkedjenek aszerint...ne az határozza meg az érettségüket, hogy épp melyik kérdésben melyikkel járnak jól...
2010. febr. 19. 12:50
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Én is nemzeti érzelmű vagyok. Az egyik legjobb barátnőm roma, aki mellesleg szintén nemzeti érzelmű. Dolgozik és becsületes, szerény lány.

26L

2010. febr. 19. 18:49
 13/14 anonim ***** válasza:
48%

hogyne. röhög a vakbelem. a nemzeti érzelmű ember nem azért utálja a cigányokat, mert jó hobbi, vagy más a bőre színe, hanem nyilván azért, mert társadalmi problémákat szülnek.

más: 16 évesen fingja nincs az embernek arról, hogy mik jelentenek igazi veszélyt, hobbi, passzió az egész. Felesleges kérdés, felesleges válaszok.

2010. febr. 19. 21:50
 14/14 blazeeee válasza:

Nos, régi téma de valahogy úgy van hogy: 1. Attól még hogy magyar nem kell utálnia a cigányokat ( én spec utálom őket egytől egyig de ez nem ide tartozik most ). értsétek meg.

Nem vagyok hungarista, nem vagyok náci, se kommunista, én magyar vagyok.

2012. szept. 3. 13:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!