Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért használják olyan sokan...

Miért használják olyan sokan az elköszönésnél a "puszit" holott élőben talán sosem puszilnának meg? (kifejtem bővebben)

Figyelt kérdés
szóval arra gondolok és most lányo kesetében, nem tudom biztos srácok is megcsinálják de talán más gondolatokkal hogy egyre több lány írja, barátok ismerősök a puszit ilyen virtuális elköszönések, vagy levelek végére, úgy leegyszerűsítve mint egy sziát...arra gondolok hogyha én leírom valakinek a beszélgetés végére hogy puszi akkor el is gondolom, és meg is puszilnám a valóságban is. és részemről többet jelent ez mint egyszerűen az emberhez vágott szia mert mégis valahogy személyesebb. és egyre többször találkozom olyanokkal akik úgy írkálják lassan a puszikat mint egy köszönést, semmizve és jelentéktelenül. pl. felköszöntöttem ma egy lányosztálytársam, még általánosból. sosem voltunk roszban de ha pár mondatnál többet beszéltünk az évek alatt lehet sokat mondok. és ő megköszönte és puszit is adott a levélben...holott a valóságban tudom esze ágában sem lenne megpuszilni. ez a kérdésem mondandója hogy titeket nem zavar ez? lehet azért gondolom így mert a valóságban is sokra értékelek egy puszit és így olyan jelentéktelenné válik az egész, vadidegen emberkék is írják akár első beszélgetés után. én ha valakinek leírom megtenném a valóságban is mert így olyan értelmetlen az egész...ti mit gondoltok erről és hogy vagytok ezzel? köszi a válaszokat mindenkinek
2010. febr. 18. 20:35
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik hentes, mindig kis kezét csókolom, vagy a másik simán csókolom-ot mond. Soha sem jutott eszembe, hogy átugorjak a pulton és arcon csókoljam,hála az égnek neki sem. Köszönési forma és ennyi, majd ez is divatjamúlt lesz, mint a régen volt "kisztihand". (Kiejtés szerint írtam, nem biztos, hogy helyesen.) Aki nem akarja, az ne használja.
2010. nov. 7. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!