Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ha valakinek mutatsz valamit...

Ha valakinek mutatsz valamit (pl. : zenét) és nagyon megtetszik neki, elkezd utána olvasni, keresgélni, letölt, megvesz, minden, akkor másolónak tekinted?

Figyelt kérdés
Sosem értettem hogy hogy van ez. Nekem tetszik Xy együttes,mert Kockafejű Pistike megmutatta,és előtte nem is tudtam róla,és én most koppintó vagyok?
2010. febr. 18. 17:53
 1/6 anonim válasza:
100%
Nem. Egy adott együttesnek/énekesnek nem csak 1 rajongója lehet.
2010. febr. 18. 17:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Pistikét koppintod, a zenét lopod! Meg könnyen befolyásolható is vagy:)
2010. febr. 18. 18:17
 3/6 A kérdező kommentje:
Ez szánalmas...szóval akkor mindenki csak egyfajta zenét/könyvet/filmet szerethet,mert ha másnál hallja/látja és őt is megfogja akkor büdös koppintó? Miben különbözik az ha egy ember révén ismerünk meg valamit vagy ha a tévéből vagy a netről?
2010. febr. 18. 20:19
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, mekkora hülyeség:S Hát én szinte az összes zenét ismerőseim által ismertem/szerettem meg. És ha én mutatok valakinek valamit, és elkezdi hallgatni, annak csak örülök. Ilyen egy hülye elméletet...
2010. febr. 18. 20:34
 5/6 anonim ***** válasza:

Nekem van ilyen ismerősöm, szerintem borzasztó, hogy képesek emberek ezen kiakadni.

Most azért ne tetsszen, mert ő mutatta, vagy mi van?

2010. febr. 18. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha megtetszik, nem vagy koppintó. Azt úgy hívják: rajongó.

Mellesleg, mikor megszülettél, semmit sem tudtál semmiről, valaki mindig mutatott valamit. Ezek szerint mindenben koppintó lennél.

Ha ez zavar téged, keresd fel orvosodat, pszichológusodat.

:D

2010. febr. 19. 08:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!