Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit csináljak a facebookommal?

Mit csináljak a facebookommal?

Figyelt kérdés

Nekem rengeteg bosszúságot okoz a facebook, sokszor szó szerint depresszióba taszítanak az emberek, sajnos túl komolyan veszem a dolgokat, rosszul esik amikor látom,hogy egy közös ismerős bejelöli a barátomat de engem nem, vagy hogy nem jelöl vissza,hogy lájkol e vagy sem és így tovább...

Tudom nem szabad komolyan venni, de én ilyen vagyok nem tudom figyelmen kívül hagyni, egyszerűen nem nekem való ez az egész.

Viszont a munkahelyem is működtet egy csoportot ahonnét nagyon sok hasznos információhoz jutok amiket másként nem tudok megszerezni, és nehezebb lenne az életem ezek nélkül, meg azért akad 1-2 ember akikkel szívesen beszélgetek, de ha mérlegelnem kell akkor lehet,hogy ez sem éri meg azt a sok bosszúságot amit a facebook okoz nekem, leszámítva a munkahelyi csoportot, arra nagy szükségem van.

Nem tudom,hogy mit csináljak, legszívesebben törölném magam, de nem tehetem...

2015. márc. 27. 20:03
 1/4 anonim ***** válasza:

"Nem tudom,hogy mit csináljak, legszívesebben törölném magam, de nem tehetem..." Na ez a baj veletek. Ha így állsz hozzá, meg is érdemled. Ne haragudj meg érte, de úgy viselkedsz, mint egy 10 éves. Nincsen szükség rá. Mindenki mással lehet máshol is beszélni (pl. nem is tudom..személyesen!!!!). De ha nem megy, ott az e-mail, a telefon, a fax, a skype vagy akármi. Két opció:

1: Nem leszel képes kitörölni, mert beszippantott, két év múlva 20-al csökken az IQ-d, és nem áll meg.

2: Erős leszel, kitörlöd, NEM CSINÁLSZ újat, még okosabb is lehetsz.

2015. márc. 28. 17:44
 2/4 A kérdező kommentje:

Itt a munkahelyi csoportról van szó, és amikor cserélgetjük a beosztást nem lenne jó ha kimaradnék belőle mert akár túlórapénzt is veszíthetek vagy ha az is megtörténhet ,hogy totál feleslegesen bemegyek.

Ez pedig rohadt nagy hátrány lenne.

2015. márc. 29. 17:39
 3/4 anonim ***** válasza:
Képtelen vagy megkérni EGYIKÜKET, hogy küldje el skype-on? Ezt te se hiszed el. Nem lehetne hátrányod belőle, ha nem vagy fent azon a szron, ha ez miatt maradsz le valamiről és ez miatt valaki mer szólni egy rossz szót is, akkor válts munkahelyet, mert felnőtt ember ilyet nem várhat el a másiktól. Ha meg szépen megkérsz valakit, hogy küldjön neked info-t, vagy időnként felhívod a kollégákat, esetleg a munkahelyen kérdezed meg a főnöködet a leendő tudnivalókról, senki nem teheti meg hogy b.ogasson.
2015. márc. 29. 18:15
 4/4 gago77 ***** válasza:

"nem lenne jó ha kimaradnék belőle"

Senki nem vallja be, de mindenki a lelke melyen ettol fel, ezert regizik es inkabb elkezd "virtualis eletet" elni.. Hihetetlen, de lassan zombikka valnak az emberek, csak mennek, mint a vakhangya, kozben nyomkodjak az okosukat, de ezt teszik eves kozben, vezetes kozben, munka kozben, tarsalgas kozben, gyerekneveles kozben, szerintem meg szex kozben is.. Kozben csomo dologrol lemaradnak, pl egy szep lany megy el elottuk, eszre sem veszik, egy aranyos madarka szall le mellejuk a padra, eszre sem veszik (ugyan menj maaa!) az elet elmegy, ok pedig egy virtualis vilagban elnek.... Te sajat magad is leirtad: nem eri meg a bosszusagot! Nekem van ismerosom, aki a "tarsasag lelke" pedig nincs fenn a facebook-on, sem mas ilyen hulyesegen.. Szoval donts bolcsen! :)

2015. ápr. 20. 22:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!