Kik küzdenek sátánizmus, szervezett zaklatás ellen?
Kedves Nagytiszteletű Embertársaim! Hatodik éve szervezett zaklatásban végre Nagytiszteletű Lázár János Miniszter Úrtól kaptam egy like-ot a Facebookon. Oda vagyok érte, kezét csókolom, el vagyok ragadtatva! Remélem jön a zaklatás vége. Boldog vagyok. Sok boldogságot Önöknek! Isten éltesse Miniszter Úr! Köszönjük! Szervezett zaklatás célszemélyek, érintettek néven Facebook csoportunk van. Köszönöm eü. ellátóimnak, a tűzoltóságnak, a rendőrségnek, a titkosszolgálatnak és Istennek, valamint a szervezett zaklatóimnak. Megosztottam, ide jól nem tudtam másolni. És kiemelem, hogy lőn az is, hogy Miniszter Úr vasárnap segített. Köszönjük szépen! Köszönöm szépen Önöknek is, Isten áldja Önöket! Szívből sok boldogságot! Köszönöm szépen Önöknek is!
a Facebookról másolva
Olga Natália Nagy
Ma, 17:11-kor
Nagytiszteletű Miniszter Úr! Tessék szíves lenni a szervezett zaklatás célszemélyeket megmenteni! Szervezett zaklatás célszemélyek, érintettek néven csoportunk van, tisztelettel meghívom, hogy csatlakozzon. Köszönetem. Köszönöm a lehetőséget a bejegyzésre, köszönöm figyelmét, sok boldogságot!
112 megosztásTetszik · Hozzászólás
Lázár János kedveli ezt.
Olga Natália Nagy Szívemből kezét csókolom, nagyon szépen köszönöm a kedvelést! A legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!