Szeretitek Kiszel Tündét?
Nagy spíler.
Semmit nem tud, semmihez sem ért, mégis nagyon jól megél belőle, és gazdagabb, mint az átlag.
Sok hülye meg veszi a Donatellás naptárját, ő ért hozzá, azt adja, amire kereslet van:).
gyűlölöm mint a szart. legszívesebben feldugnék neki két seprűt.. sőt.. HÁRMAT!!
az amit csinál? lool annyiraa ronda és olyan szemöldöke van, és ha ezt valaki szóvá teszi akkor olyan egy egoista, önimádó, affektáló kis p*csa tud lenni hogy az valami elképesztő.
aki őt szídja arra azt mondja mindig hogy "ezek elmebeteg, aberált pszichológiai segítségre szoruló emberek, akiknek nincsen semmi életbeli sikerük és ezen töltik ki magukat, hogy celebeket sértegetnek, akiket én nagyon sajnálok és üzenem nekik hogy sürgősen forduljanak orvoshoz."
egész magyarország szídja, akkor miről van itt szó? énis szídom pedig annyi sikerem van az életben, sokkal több mint neki :)) csak egyszerűen ő egy kis hülye k_rva aki azt hiszi magáról hogy istennő, pedig nagyon messze áll tőle
igazából nem értem, hogy mire fel az ő orra :/
szal folyamatosan azt állítja, hogy ő mi mindent letett az asztalra.
bocs, de azt én is meg tudom csinálni, hogy kidugom a seggem és lefényképezem, és kiteszem egy naptárba.
meg ha nem lenne ekkora prostituált, akkor tudná ki donatella apja :/ szerintem nagyon szánalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!