Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek jól tettem, hogy...

Szerintetek jól tettem, hogy visszaszóltam?

Figyelt kérdés

Ma melóban egy gyökér elkezdett beugatni, én meg visszaszóltam.

Elkezdődött a szarkavarás (hazudozások, cseszegetések, stb.), komoly hátrányom lehet belőle.

De ha nem szólok semmit, akkor meg rám szállnak.

Sokan mondják, hogy nem kellett volna visszaszólni.

De ha nem szólsz, akkor meg totál becsicskítanak.

Jól tettem, hogy visszaszóltam? Fontosabb az egyenes gerinc, még ha hátrány is származik belőle?

2015. márc. 5. 13:03
 1/3 anonim ***** válasza:
Egyértelmű helyesen tetted .
2015. márc. 5. 13:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem a visszaszólással szokott gond lenni, hanem a módjával. Nem kell hagyni, hogy hülyét csináljanak az emberből. De túlreagálni se érdemes. Néha elég egy jelentőségteljes lesújtó pillantás.
2015. márc. 5. 14:43
 3/3 A kérdező kommentje:

Igen, tudom én ezt, csak sajnos nem érzem az arányokat, nálam úgy van, hogy vagy nyugi van, vagy balhé. Nem ismerem a kettő közti átmenetet.

De nem értem, miért kell ezeket a köröket futniuk egyeseknek, miért nem lehet nyugiban?

2015. márc. 5. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!