Szerintetek a magyar társadalom hogyan viszonyul a homoszexualitáshoz (bővebben lent)?
Figyelt kérdés
Tegnap szavazta meg a szlovén parlament, hogy azonos nemű párok is egybekelhetnek és örökbe fogadhatnak, erről pedig elég sok hazai médium cikkezett (HVG, Index például). Olvasgattam alattuk a kommenteket és meglepett, hogy többségében olyanok írtak, akik egyetértenek ezzel és támogatják a hazai engedélyezését is. Korábban (akár elég csak 1-2 évre visszamenni) még érezhetően többen voltak a kommentben gyűlölködők, egyet nem értők. Vagy csak én látom így? Szerintetek nagy a különbség ilyen téren Nyugat-Európa és Magyarország között?2015. márc. 4. 22:13
1/8 anonim válasza:
Azért ne reménykedjünk. Én eddig minden hasonló témáról szóló cikk alatt többségében a szokásos dumákat olvastam... mocskos b*zik, betegek, aberráltak, nejöjjenekaközelembe, nelehessengyerekük, undorító, stb. Az egyik legnagyobb vágyam, hogy végre mindenki a saját életével foglalkozzon, és ne másokra fröcsögjenek a beállítottságuk miatt. Azt nem hinném, hogy nálunk valaha is engedélyeznék, de ha mégis, abból hatalmas botrány lesz. Sok nálunk a radikális idióta, akik ez ellen simán képesek erőszakosan fellépni.
2/8 anonim válasza:
Csak te látod így. Én is elolvastam az Origón a hozzászólásokat és kb. kivétel nélkül ellenezték. De lehet, hogy azóta többen írtak. Meg egyébként is, ha annyira támogatnák, akkor nem az látszana meg a közvélemény-kutatásokon, hogy a többség ellenzi.
3/8 anonim válasza:
Mellesleg nem lehet hozzászólni a HVG-n sem és az Indexen sem, szóval kétlem, hogy bármi hasonlót is olvastál volna.
4/8 Becixxx válasza:
Névtelenül sokkal többen bevallják, hogy ők is szeretnék kipróbálni. Sajnos korlátozottak és önkorlátozók vagyunk. Ezt társadalmi szinten kéne kezelni.
Mindenki fél. Például egy munkahelyen a fiú öltözőben poénkodnak a homoszexualitással azért, hogy oldják a feszültséget, mivel lappang bennük, hogy kipróbálnák. Ez olyan dedós dolog. De jelenleg itt tartunk...
5/8 anonim válasza:
Jelenleg még mindig az elutasítás és a pocskondiázás dominál a magyar mentalitásban erre nézve.
6/8 anonim válasza:
És attól még, hogy kiemeled a kérdést ugyanúgy hazudsz. De hát tényleg könnyebb nem megszólalni és bármit is reagálni a válaszokra.
7/8 A kérdező kommentje:
Miért ne lehetne hozzászólni Facebookon? Szerintem inkább nézz utána, mielőtt rágalmazol.
2015. márc. 7. 15:14
8/8 anonim válasza:
Örülök, hogy legalább most hozzászóltál. Akkor más kérdéseknél is rágalmazni fogom a kérdezőt és akkor nem ülnek majd csendben. Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!