Londonban nincs sokkal több ember, mint amennyit a város elbírna?
Mit értesz az alatt, hogy bírja-e még? Ez mit jelent? Milyen az, amikor egy város már "nem bírja"? Akkor összeomlik minden, kikapcsolják az áramot és az emberek egymást kezdik megenni vagy mi?
Amúgy igen, bírja. London ******** nagy, és tele van emberekkel, de azért vannak Ázsiában sokkal durvább helyek is. Én pl. Sanghajba, Pekingbe nemigen tenném be a lábam. Vagy Mexikóvárosba. Ha London zavar, képzelj el egy olyan várost, ahol kétszer, háromszor annyian laknak. Képzeld el Pekinget, ahol belezavarodsz a kínai feliratokba, a sok egyszótagos névbe, a felhőkarcolókba, amiből több van, mint Manhattanben, és belefulladsz a szmogba. Brr...
Ha nem bírná el, már összeomlott volna. De mivel nem omlott még össze, ezért elbírja. Ilyen egyszerű.
F*ck logic...
"Shanghai-ban voltam, az is durva. De ott nem láttam ilyet, hogy 10 centi nem volt az emberek között :O Nem tudom, mi lehetett akkor éppen Londonban mikor ott voltam, de káosz volt."
Érdekes, hogy az ottani tömeg nem iszonytatott, de a londoni igen. Gondolom valahol az Oxford street környékén sétálhattál.
"Veletek filozófálgatni, basszus...:S"
Pedig tök igaza van. Ha nem "bírná el" a jelenlegi mennyiségű embert, akkor "összeomlott" volna. Ilyen egyszerű. Nem tudom milyen választ vársz, amikor ennek a kérdésnek sincs nagyon értelme. Értelmetlen kérdésre meg nem lehet értelmes választ adni. Ez a kérdés olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy a hajón nincs-e több ember, mint amennyit elbír. Hát nyilván nincs, mert ha több lenne, akkor már elsüllyedt volna. Ilyen egyszerű. A puszta tény, hogy még vízen van, bizonyítja, hogy nincs túlterhelve. Logikailag nem lehetséges az, hogy valamiben "több" legyen, mint "amennyit elbír". Ez olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy mi van, ha a 100 literes hordóba 110 litert töltenek. Egyszerűen nem értem azt, mit jelent az a kérdés, hogy "bírja még London"? Ha nem bírja, akkor az hogy fog kinézni? Ha 10.000.000 ember a maximum, amit London el tud látni, akkor szerinted mi fog történni, ha belép a 10.000.001-edik ember? Akkor hirtelen felrobban a város?
"Veletek filozófálgatni, basszus...:S"
Én szeretek filozofálgatni, csak nem együgyű dolgokról. Dobj fel valami értelmes, elgondolkodtató témát, és felőlem mehet a buli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!