Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mégis miért olyan jó pasi ez...

Mégis miért olyan jó pasi ez a bill th?

Figyelt kérdés
DE MOST KOMOLYAN! Az egy dolog, ha egy pasinek ki van húzva a szeme. megbocsátható, még valakinek jól is áll, de ha máregy komplett make-up van a tagon, az miért jó? NEM ÉRTEM! minden kiscsaj imádja és nem tudom miért! úgy néz ki a 'srác' mint egy csaj, úgy mozog, úgy áll, mint egy csaj, DE NEM MELEG! MI EZ AZ EMBER? Persze én sem szeretem a büdös, ősember style izomagyakat, de ez meg a másik véglet, amit nem bírok, de úgy tűnik mindenki más igen. MIÉRT? TH és FŐLEG BILL fanok mondják, már meg nekem, hogy miért ez a csávó lett a harmadik legjobb pasi 2009ben! Mert nekem ez egyszerűen nem pasi, de nem is csaj, szóval már nem értem. Nem anyázást akarok kirobbantani, csak megérteni. Bár lehet, hogy sosem fog sikerülni.
2010. febr. 14. 01:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Ez a banda még létezik? De rossz. :D
2010. febr. 14. 01:19
 2/5 anonim ***** válasza:

nem jó pasi.Nem is ezért rajonganak érte..hanem a mizéria miatt,ami körüveszi,meg a zenéjük tetszik sokaknak..

amúgy erre jó példa,h.a Jóban Rosszban sorozatban is feltűnt nemrég egy új szereplő(egy fiatal srác),az 1.részében szerepelt kb.2 percig.Az arcát se mutatták igazán közelről,és volt kb.3 mondata...Másnap már mindenhol azt olvasttam h.de ééééédes,olyan cukcsi,mi az MSN címe..stb...:O gondolhatod melyik korosztály rajongott érte..divatból.

szóval nem számít se a külső,de a tehetség feltétlenül.a lényeg h.szerepeljen.

2010. febr. 14. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:
*körül
2010. febr. 14. 08:03
 4/5 anonim ***** válasza:
de=se
2010. febr. 14. 08:03
 5/5 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem jó pasi, legalábbis 15 évnél idősebb lányok szerintem nem rajonganak érte.
2010. febr. 14. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!