Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit tegyek, hogy ne féljek...

Viol3 kérdése:

Mit tegyek, hogy ne féljek már ennyire korán?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 12 éves lány vagyok és tudom, hogy ez korai, de már most félek attól, hogy mi lesz velem gimibe. Nem tanulmányilag, hanem beilleszkedés szempontjából. Az iskola már megvan, hogy hova szeretnék menni és azt is tudom, hogy többen is a mostani osztályunkból oda szeretnének menni. Ettől függetlenül félek attól, hogy majd nem tudok beilleszkedni. Valószínű szerintem ez azért is van, mert abban a suliban, ahova én járok, ott tanít anyukám is (másik osztályba). Szerintetek korai ettől félnem? Ott majd mit tudnék tenni, hogy könnyen brilleszkedjek?
2015. febr. 23. 20:36
 1/3 anonim válasza:

Szia!

Nem kell ettől tartanod! Az első hét után úgy fog tűnni hogy már évek óta odajársz!

Kialakulnak idővel a baráti kapcsolatok, hogy kikkel van közös érdeklődési körötök!

Ugyanaz mint az általános iskola csak annyi hogy itt több osztály fordul meg. Az általános iskolában is be tudtál illeszkedni anno, csak nem emlékszel rá. Ez is ugyanaz.

2015. febr. 24. 00:53
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, nem azért, mert nem tetszik a válasz, de kíváncsi lennék más véleményére is.
2015. febr. 28. 11:47
 3/3 anonim ***** válasza:

Kedves Viol3!

A beilleszkedés hihetetlenül egyszerű,és gyors,ha tudsz odafigyelni a másik emberre.(diáktársra,tanárra,szomszédra,stb.)

A másik embert megfigyelve,és jótulajdonságait megdícsérve,szinte bárki barátságába fogad.

Tanárként állítom:

Minden tanár arra vágyik,hogy tanítványát érdekelje,amit tanít.Ha figyelmeddel,igyekezeteddel tanáraid ajkán fognak csüngni szemeid,és meghallod amit mondanak,alig kell tanulnod,hogy tudj.(Az egyetemen,ez másként működik.)

Ehhez hasonló a diák is:Mindenki szeretne fontos,és érdekesnek lenni mások számára.Ha érdeklődéseddel megtisztelsz másokat,már barátaiddá tetted őket.

2016. aug. 23. 01:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!