Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Csak én érzem úgy, hogy a...

Csak én érzem úgy, hogy a munkaügyi központoknak és kirendeltségnek nincs sok értelme?

Figyelt kérdés

Tipikus kamumelónak tűnik nekem. Eddig nem sok állásajánlatot küldtek, és amit küldtek, azoknak a többségére meg sem feleltem.

Amit ímélben el lehetne intézni 2 perc alatt, azt ők 2 levélben akarják lebonyolítani, pl: küldenek levelet, hogy menjek x helyre, írassak alá papírt, aztán menjek vissza hozzájuk megmutatni, és erre van 5 napom, ha nem intézem el, akkor irgum-burgum, törlés stb.

Havonta berendelnek, 2 perc az egész, megkérdezik, hogy változtak-e az adataim, és viszlát.

Ami engem felháborít kicsit, hogy egy kisebb városban élek, és a munkaügyibe, ahova mennem kell, kb. 30 ember dolgozik ( 90%-ban nők), na de minek?

Jó lenne, ha olyanok írnának, akik hasonló cipőben járnak.

2015. febr. 23. 15:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Saját vállalkozásban vagy külföldben gondolkozz inkább .
2015. febr. 23. 15:21
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem.Engem is küldözgettek olyan állások betöltésére amihez nincs végzettségem.Nomeg olyan is volt,hogy egy induló cég jött munkaerőt toborozni,ráadásul úgy,hogy 3 millió forint kölcsönt kellet volna felvennie személyenként saját névre az első 25-30 munkásnak a céget támagatandó, mert ennyi pénze hiányzott a vállalkozónak az induláshoz...
2015. febr. 23. 16:03
 3/5 anonim ***** válasza:

Dehogynem!

Ha nem működsz velük együtt, azonnal megszüntethetik a támogatást, ez az értelme.

Amúgy pár éve kiszórták a fél társaságot - azóta vannak mérföldes sorok ott, annyira kevés az ügyintéző.

2015. febr. 23. 17:49
 4/5 anonim válasza:

nekem is az a bajom hogy van 8általánosom (most végzek estin érettségivel csak még nincs meg) , erre behívnak péknek, irodai dolgozónak ahol magasszintű számítógépkezelési ismeret szükséges (speciális programmal kell könyvelni),árkot ásni, rakodómunkásnak...ilyeneket kaptam.egyszerűen nem is értem..hogy kérhetnek ilyen fizikai munkára fel egy 60kg nőt..

és a 3.alkalom után mondta hogy mivel nekem semmi nem jó , meg biztos bennem van a hiba , akkor kizárnak mert nem fogadok el semmit..könyörgöm amire nincs végzettségem és fizikumom, azt hogy vállaljam el? közútkezelőnél a pasi engem nézett hülyének hogy mit keresek ott..

mindezt 20éves lányként

2015. márc. 3. 10:00
 5/5 A kérdező kommentje:

A válaszíró 78%-ban hasznos válaszokat ad.

# 3/4 Időpont 02-23 17:49

nem tudom, merre élhetsz. ahova nekem kell járni, csak reggel van sor, az sem vészes, sőt az is inkább csak hétfőn, és ez előtérben van csak. ahányszor behívtak, a legtöbb pult, ahol az ügyfeleket fogadják, üres volt, ráadásul kint, ahol számot kell húzni, már 9 körül is csak 1-2 ember lézengett.

de voltam egy másik városban is munkaügyiben állásinterjún. körbevezetett a főnök, 25-30 pult volt, mindegyiknél 1-1 nő volt. 1 (!) pultnál volt ügyfél, a többinél senki.

ehhez minek 40 ember?

A válaszíró 75%-ban hasznos válaszokat ad.

# 4/4 Időpont ma 10:00

egyszerű. a munkaügyiben dolgozóknak úgy kell csinálniuk, mintha dolgoznának. amikor ilyen munkákat ajánlanak fel neked, ők is tudják, h ezek nem megfelelők neked, de legalább dolgoznak ( feleslegesen), és ha reklámálsz, mondhatják, h segítetettek.

velem is ezt csinálták. nekem ugyan van diplomám - igaz, büfészakos - , de olyan munkákat is küldtek, amire meg sem felelek. pl. könyvelő. csak néztem.

meg az is elgondolkodtató, h mindent, amit 1 lépésben el lehet intézni, ők 3-4 lépésben teszik. olyan is volt, h ugyanazt két levélben küldték el, ahelyett h mondjuk küldtek volna egy ímélt. de ezt már leírtam.

köszönöm azoknak, akik írtak. igazából nem is megérősítésre van szükségem, hiszen régen is láttam, h a munkaügyi központ sok minden nem jó, csak szerettem volna mások tapasztalatait is olvasni.

2015. márc. 3. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!