Ennyi gyulolet van a magyar emberekben?
Regisztraltam egy internetes jatekban Choi Hong Hi nevvel. Egy koreai harcmuvesz neve. Amikor elkezdodik a jatek, altalaban engem tamadnak, meg irogatnak, hogy budos kinai stb, attol eltekintve hogy leirom hogy magyar vagyok... Tiszta magyar vagyok. Ujvideken elek, ahol buszke is vagyok a magyar nepre es multjara. De mondhatom, hogy kezdek csalodni, mert ennyi gyulolet van egyesekben. Ugye a tobbseg nem ilyen? 36F
(elnezest az ekezetmentes irasomert)
Figyelj, a kínaiakat sokan utáljak, valóban. Tele van velük az ország, a olcsó, de rémes minőségű áruikkal, kajáldákkal stb. Ezek sorra teszik tönkre a magyar vállalkozókat. Közvetlen környezetemben is nem egy ilyen eset volt. (pl. jól menő angol használt ruhabolt, ami a család egyetlen megélhetése volt lényegében csődbe ment, mikor a városban megjelentek a kínai ruhaüzletek. Kifőzde másik ismerősnél szintén. Olyan is volt, hogy valaki az állását vesztette el, mert a kínai munkás kevesebbel is beérte, ezért inkább őt alkalmaztak. Ezek a környezetemben történt esetek.) Én nem gyűlölöm a kínaikat, épp az előbb ebédeltem nyolckincs mártást :), de én sem örülök, hogy itt vannak. Az egyetemeken is egyre többen vannak, és sokkal kedvezőbbek a körülményeik, mint a határon túli magyar diákoknak!!!!
A tavalyi EP-választáson szavazatszámláló voltam. Kínai családok is jöttek szavazni. Én meg gondolkodtam, hogy érdekes, nekik van szavazati joguk, ők magyar állampolgárok, az én nagymamám meg ukrán (kárpátaljai, trianoni magyar...)
Csodálkozol még?
13.44.
Na és szerinted miért veszik meg olcsón a szart? mert csak arra van pénzük. Ezzel be is zárult a kör. Ezért lenne fontos a magyar vállalkozások támogatása, és a belső piac megerősítése.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!