Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ennyi gyulolet van a magyar...

Ennyi gyulolet van a magyar emberekben?

Figyelt kérdés

Regisztraltam egy internetes jatekban Choi Hong Hi nevvel. Egy koreai harcmuvesz neve. Amikor elkezdodik a jatek, altalaban engem tamadnak, meg irogatnak, hogy budos kinai stb, attol eltekintve hogy leirom hogy magyar vagyok... Tiszta magyar vagyok. Ujvideken elek, ahol buszke is vagyok a magyar nepre es multjara. De mondhatom, hogy kezdek csalodni, mert ennyi gyulolet van egyesekben. Ugye a tobbseg nem ilyen? 36F

(elnezest az ekezetmentes irasomert)

2010. febr. 11. 13:21
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
78%
Nem, a többség azért nem ilyen szerencsére,legfeljebb 10-20%.Az ilyeneknek,akikről írsz csak a neten van nagy szájuk ,frusztrált kis szájkaratésok.Ne törödj velük,te ízig-vérig magyar vagy.
2010. febr. 11. 13:24
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
ez semmi, a politikai életben nézd meg mekkora gyűlöleteket nyomatnak egymás felé az emberek.
2010. febr. 11. 13:26
 3/15 anonim ***** válasza:
25%
Szerintem nem gondolták komolyan.
2010. febr. 11. 13:27
 4/15 anonim ***** válasza:
51%

Figyelj, a kínaiakat sokan utáljak, valóban. Tele van velük az ország, a olcsó, de rémes minőségű áruikkal, kajáldákkal stb. Ezek sorra teszik tönkre a magyar vállalkozókat. Közvetlen környezetemben is nem egy ilyen eset volt. (pl. jól menő angol használt ruhabolt, ami a család egyetlen megélhetése volt lényegében csődbe ment, mikor a városban megjelentek a kínai ruhaüzletek. Kifőzde másik ismerősnél szintén. Olyan is volt, hogy valaki az állását vesztette el, mert a kínai munkás kevesebbel is beérte, ezért inkább őt alkalmaztak. Ezek a környezetemben történt esetek.) Én nem gyűlölöm a kínaikat, épp az előbb ebédeltem nyolckincs mártást :), de én sem örülök, hogy itt vannak. Az egyetemeken is egyre többen vannak, és sokkal kedvezőbbek a körülményeik, mint a határon túli magyar diákoknak!!!!

A tavalyi EP-választáson szavazatszámláló voltam. Kínai családok is jöttek szavazni. Én meg gondolkodtam, hogy érdekes, nekik van szavazati joguk, ők magyar állampolgárok, az én nagymamám meg ukrán (kárpátaljai, trianoni magyar...)

Csodálkozol még?

2010. febr. 11. 13:30
 5/15 anonim ***** válasza:
82%
Sajnos néhányan nagyon élvezik, hogy szidhatják arc nélkül a másik embert. :/ Interneten könnyű, tudod. :) Nem szabad az ilyenekkel törődni.
2010. febr. 11. 13:44
 6/15 anonim ***** válasza:
86%
13.30! Ha a magyar nem venné meg az olcsó kínai sz@rt, akkor nem lennének kínai piacok. A magyar meg külföldön ugyanolyan mint a kínai, kevesebbel beéri, így aztán ő kap munkát. Ezért takarítanak, felszolgálnak, futárkodnak sokan kint. Kapitalizmus van, szabadpiac. A gond inkább az, hogy nincsenek kontroll alatt sem a bevándorlási, sem az adózási, sem a minőségbeli dolgok!!! A kína kaja meg... én még szeretem is, de csak ami rendes étterem! Ezek a kis kioszk szerű kifőzdék nagyon szutykok... és nem akarom megtudni mit raknak bele.
2010. febr. 11. 13:44
 7/15 anonim ***** válasza:
78%
Kérdezőnek meg annyit mondanék, hogy remélem 36 évesen nem tart itt, hogy komolyan azt hiszi, hogy egy netes játékból kell konklúziókat levonni! Te sem vagy Hung-Po-Ying nem??? :D :D Ők sem ilyen degeneráltak, csak az arctalanság sok mindenre lehetőséget ad. Ez tök ártalmatlan dolog. Legközelebb lépj be Toldi Miklós néven és kész!
2010. febr. 11. 13:46
 8/15 anonim ***** válasza:
50%
mondjuk lehet azért mert 10 évesekkel játszol..
2010. febr. 11. 13:49
 9/15 anonim ***** válasza:

13.44.

Na és szerinted miért veszik meg olcsón a szart? mert csak arra van pénzük. Ezzel be is zárult a kör. Ezért lenne fontos a magyar vállalkozások támogatása, és a belső piac megerősítése.

2010. febr. 11. 13:58
 10/15 anonim ***** válasza:
13.58 a kínai meg azért tudja olcsón adni, mert olcsón dolgoznak a kínaiak. Ugyanezt a sz@r minőséget a magyar nem tudja előállítani ennyiből, mert nem dolgoztathat éhbérért... hát ez van...
2010. febr. 11. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!