Ha berúgsz másnap szoktál emlékezni valamire az estédből?
Figyelt kérdés
Mitől függ, hogy valaki mindenre emlékszik mit csinált részegen, valaki meg semmire...?2010. febr. 10. 12:34
1/8 anonim válasza:
szerintem az ital mennyiségétől.nagy ritkán én is többet iszok a kelleténél, volt olyan hogy pl nem emlékeztem hogy hogy jutottam egyik helyről a másikra, de nagyjából mindig mindenre emlékszem :) épp ezért én csak akkor iszok sokat ha tudom, hogy van ki hazavigyen, illetve figyeljen rám egy kicsit.
2/8 anonim válasza:
néha emlékszek :D szerintem sokban függ az alkohol mennyiségétől és h mit is iszol...
3/8 anonim válasza:
Vannak fokozatai a berúgásnak, természetesen a benyelt mennyiségtől függ.
itt olvashatsz róla asszem:
4/8 anonim válasza:
Igen,az alkohol mennyiségétől függ nálam is.
5/8 anonim válasza:
Általában annyit nem iszom, hogy ne emlékezzek, bár múltkor véletlenül ráittam egy elég erős fájdalomcsillapítóra. Kb. 2 sörtől berúgtam, de mint az állat. Jó, nem kellett húzni vonni, meg annyira nem akadt a nyelvem, de másnap szinte semmire sem emlékeztem. Igaz másnapos se voltam, mert 2 sörtől még nem leszek az, de a férjem szegény egésznap mesélgette, hogy ki volt ott a buliba stb.
6/8 anonim válasza:
Nekem tavaly nyárig minden rendben volt, szal akár mennyit ittam, akár milyen részeg voltam, mindig emlékeztem.
Aztán a nyáron volt egy elég durva hét, na azóta nem is kell berúgnom, van h pár felest iszok csak és másnap mégse emlékszek dolgokra.
7/8 anonim válasza:
igen amlékszem mindenre és áltaában szégyenkezem milyen iszonyatosan viselkedtem előző éjjel :)
8/8 anonim válasza:
igen, még sosem rugtam be úgy, hogy kiessenek dolgok, sőt, hányásig is csak egyszer mentem el (azóta is szégyellem magam érte), és kb két éve egyáltalán nem is iszok
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!