Ti is nagyon utáltátok a gimit? Ezt a monotonitást, egyhangúságot, motiválatlanságot, a nulla életkedvet az emberek arcán?
Utáltam, de nagyon. A rohadt korai keléseket, az ostoba, felesleges tanulnivalókat, a teljes idegenséget az osztálytársaim között, parázni a szar érettségi miatt stb.
Szóval én is annyira gyűlöltem az egészet, mint te. Már azt hittem, ki se bírom a végéig, de aztán csak sikerült. Te is túl leszel rajta. Egyébként meg utólag nem érzem feleslegesnek az egészet, mert meg kell tapasztalni az életben a rossz dolgokat is.
igen annyi értelme volt, hogy tiszteljem azt, hogy most olyat tanulhatok ami nagyrészt érdekel..
de ez kb olyan, hogy akkor elkéne mennie a milliárdosnak, először kukázni, hogy tisztelje a munkáját amiből gazdag lesz
#3-assal teljesen egyetértek, kivéve ezzel:
"utólag nem érzem feleslegesnek az egészet, mert meg kell tapasztalni az életben a rossz dolgokat is."
Ugyanis van olyan környezet, ami komoly nyomot hagy az ember személyiségében, és nem csak az emlékeiben. :(
Később hiányozni fog :)
Én szerintem sokkal több "értelme" volt, és jobban is szerettem, mint az egyetemet. Sokkal "könnyebb" volt tanulni, de nem a tananyag nehézsége miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!