Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ti is nagyon utáltátok a...

Ti is nagyon utáltátok a gimit? Ezt a monotonitást, egyhangúságot, motiválatlanságot, a nulla életkedvet az emberek arcán?

Figyelt kérdés
És hogyan lehet ezt kibírni?? Még két és fél évem van hátra az érettségiig, aztán végre elköltözöm innen, és továbbtanulok. De addig hogyan lehet ezt kibírni? Egyszerűen már utálom.

2015. febr. 4. 22:36
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
a középiskolát igen, nagyon utáltam, nem tudom mikor jövök rá mi értelme volt, de talán majd egyszer..
2015. febr. 4. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
50%
Hát nekem jó volt a középiskola a társaság miatt, igazából egész nap 8 tol kb 3ig semmit nem csináltunk csak ültünk az órán dumáltunk röhögtünk szünetekben, jobb volt mint dolgozni az biztos.
2015. febr. 4. 22:51
 3/7 anonim ***** válasza:
75%

Utáltam, de nagyon. A rohadt korai keléseket, az ostoba, felesleges tanulnivalókat, a teljes idegenséget az osztálytársaim között, parázni a szar érettségi miatt stb.

Szóval én is annyira gyűlöltem az egészet, mint te. Már azt hittem, ki se bírom a végéig, de aztán csak sikerült. Te is túl leszel rajta. Egyébként meg utólag nem érzem feleslegesnek az egészet, mert meg kell tapasztalni az életben a rossz dolgokat is.

2015. febr. 4. 23:42
 4/7 anonim ***** válasza:

igen annyi értelme volt, hogy tiszteljem azt, hogy most olyat tanulhatok ami nagyrészt érdekel..

de ez kb olyan, hogy akkor elkéne mennie a milliárdosnak, először kukázni, hogy tisztelje a munkáját amiből gazdag lesz

2015. febr. 5. 00:13
 5/7 anonim ***** válasza:

#3-assal teljesen egyetértek, kivéve ezzel:

"utólag nem érzem feleslegesnek az egészet, mert meg kell tapasztalni az életben a rossz dolgokat is."

Ugyanis van olyan környezet, ami komoly nyomot hagy az ember személyiségében, és nem csak az emlékeiben. :(

2015. febr. 5. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Kitartás, utólag már rövidnek fog tűnni, csak most olyan hosszú az a pár év. Próbálj a sulin kívüli programokat csinálni, barátokat találni, hogy ne a suliban éld a szociális életedet, hanem legyen saját életed. :)
2015. febr. 5. 15:06
 7/7 anonim ***** válasza:

Később hiányozni fog :)

Én szerintem sokkal több "értelme" volt, és jobban is szerettem, mint az egyetemet. Sokkal "könnyebb" volt tanulni, de nem a tananyag nehézsége miatt.

2015. febr. 5. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!