Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy Ázsia mánia...

Mi ez a nagy Ázsia mánia mostanában? Gondolok itt Koreára, Japánra, az animékre, kpopra, jrockra, stb.

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 15:39
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom, mekkora lehet az az utálat, ha tele van a japán piac a koreai cuccokkal. De tudod mit, hiszek neked, ha bemutatsz egy koreainak, akit kiutáltak a japánok a földjükről. Még egy, ha nem érted a japánokat, akkor ezt mégis tudod? De jó, legyen mindegy.
2015. febr. 4. 23:11
 22/30 anonim válasza:
Ha az anime "gyerekes,, néz doramát (érzelem pipa) és ez a zene valakinek tetszik (nekem) és hogy tudd olyan vagy mint egy 5 é.
2015. febr. 5. 15:02
 23/30 anonim válasza:

a kérdező tényleg gyerekes..

csak hogy tudd korea kínai és japán kolónia keveréke..

koreát kínaiak és japánok is megszállták szóval nem hinném hogy utálják a koreaiakat..

de amúgy japánban jobb az élet a koreai barátom nem szeret ott élni..(bár ő utálja a koreaiakat pedig ő is az lol) inkább jönne Európába. haha mi meg keletre vágyunk.. :)

2015. febr. 5. 21:23
 24/30 anonim válasza:
a japán barátom se úgy néz ki mint egy csaj egyáltalán nem.. lol szóval ha bármi kérdésed van nyugodtan tedd fel nekem
2015. febr. 5. 21:42
 25/30 anonim válasza:
Ha elítélsz valamit, vagy valakit, te magad is okot adsz arra, hogy mások ítélkezzenek. Minden alkalommal, amikor negatív véleményt alkotsz arról, ami nem okozott neked szándékosan problémát, eszedbe kéne, hogy jusson az az idegesítő érzés, amikor veled csinálták ugyan ezt, vagy arról, mondtak látatlanba véleményt, amit szeretsz.
2015. márc. 31. 19:46
 26/30 khunfused válasza:

"ferdeszemű csingcsung kínaiakon"

A TE K.ANYÁDAT! :3

2015. ápr. 1. 21:12
 27/30 anonim válasza:

"plusz tehetségük sincs"

Megnézem, hogy mikor mutatsz nekem még egy embert, akinek olyan hangja van , mint Aileenekxdd vagy táncolj már úgy pls, mint Kai, vagy J-Hopexd

istenem, de szánalmas vagyxd

Egyszerűen undorodom azoktól, akik nem képesek az orruknál tovább látni. Meg se ismered, de már fikázod. Remélem soha nem lesz részed annyi jó dologban, mint amennyit az ázsiai kultúra megismerésével szerezhetnél.

-Born Hater-

2015. jún. 5. 23:03
 28/30 anonim ***** válasza:
45%
Nemcsak mostanában. Én például több, mint 10 éve rajongok Ázsiáért. Értük legalább van miért, nem úgy mint pl. Magyarországért.
2015. júl. 28. 08:05
 29/30 anonim ***** válasza:
100%

Na te vagy a másik véglet. Az ilyen emberek se jobbak, akik a saját országukat semmire sem becsülik. Magyarokat, ezáltal Magyarországot, is lehet éppen eléggé becsülni, rengeteg feltalálót tudóst adott a világnak. STB.

Szóval ez eléggé tré dolog volt. Lehet kedvelni Ázsiát, én is kedvelem, és amiket megosztanak is. De hogy a saját nemzeted, és országodat leszold, az túlzás.

2015. júl. 28. 08:25
 30/30 anonim ***** válasza:
「Ferdeszemu csingcsung kinai」? い、i、m gonna kick your ass kiddo(眠)。。。
2015. dec. 26. 01:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!