Mi ez a nagy Ázsia mánia mostanában? Gondolok itt Koreára, Japánra, az animékre, kpopra, jrockra, stb.
Kérdező nem vagy kicsit féltékeny?
Miért nézzük inkább a barátok köztöt vagy a budapest sz*rs*got? Hányok tőle..
Az animék igenis visszaadják az érzelmeket és igen kell hozzá egy elvont szemlélet..pl aki nem szereti a művészetet az ne nézze. Vannak doramák amik szintén izgalmasak és élő szereplősek.A japán drámák a legjobbak nagyon jó színészek vannak köztük én mindig sírok.
Én nem divatból szerettem bele a jrock zenébe hanem mert tetszik és kész..a kpop is van egy két jó előadó akik igazán tehetségesek.
A rasszista megnyilvánulásod szánalmas..ferdeszemű csingcsung kínai" Amúgy ezek a ferdeszemű" fiúk igenis tiszteletudóak és nem úgy mint a legtöbb s**gfej magyar..
jó ezeket a gyerekes nyávogós meséket már megtárgyaltuk.
ezek a húzottszemű sztárocskák meg agyon vannak sminkelve és plasztikázva.... plusz tehetségük sincs
Az ilyen jellegű kérdéseken én mindig olyan jókat szoktam nevetni, kb. 10 éve rendszeresen találkozok velük, ennyit a "mostanában" részről.
"jó ezeket a gyerekes nyávogós meséket már megtárgyaltuk." ez a mondatod mindent elárul, semmit nem tudsz a témáról. Láttál valami gagyi animét és ez alapján ítéled meg az összeset, ugye eltaláltam?
Én például mindig csodálkozom, hogy mennyien nézik ezeket gagyi valóságshow-at, tehetségkutató műsorokat, de ha valakinek ez tetszik akkor miért ne nézhetné? Fogadd el, hogy nem mindenki azt szereti amit te.
haha nem mindegyik sminkeli magát! Pl a legjobb online barátom koreai és nem sminkeli magát.. és úgy is helyes.:)
Persze a klippekben a srácokat lehet sminkelik őket és akkor mi van ők legalább adnak magukra.ilyen show biznisz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!