Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy Ázsia mánia...

Mi ez a nagy Ázsia mánia mostanában? Gondolok itt Koreára, Japánra, az animékre, kpopra, jrockra, stb.

Figyelt kérdés

2015. jan. 31. 15:39
1 2 3
 11/30 anonim válasza:
100%

Kérdező nem vagy kicsit féltékeny?

Miért nézzük inkább a barátok köztöt vagy a budapest sz*rs*got? Hányok tőle..

Az animék igenis visszaadják az érzelmeket és igen kell hozzá egy elvont szemlélet..pl aki nem szereti a művészetet az ne nézze. Vannak doramák amik szintén izgalmasak és élő szereplősek.A japán drámák a legjobbak nagyon jó színészek vannak köztük én mindig sírok.

Én nem divatból szerettem bele a jrock zenébe hanem mert tetszik és kész..a kpop is van egy két jó előadó akik igazán tehetségesek.

A rasszista megnyilvánulásod szánalmas..ferdeszemű csingcsung kínai" Amúgy ezek a ferdeszemű" fiúk igenis tiszteletudóak és nem úgy mint a legtöbb s**gfej magyar..

2015. febr. 2. 12:53
 12/30 A kérdező kommentje:

jó ezeket a gyerekes nyávogós meséket már megtárgyaltuk.

ezek a húzottszemű sztárocskák meg agyon vannak sminkelve és plasztikázva.... plusz tehetségük sincs

2015. febr. 2. 16:01
 13/30 anonim válasza:
100%

Az ilyen jellegű kérdéseken én mindig olyan jókat szoktam nevetni, kb. 10 éve rendszeresen találkozok velük, ennyit a "mostanában" részről.

"jó ezeket a gyerekes nyávogós meséket már megtárgyaltuk." ez a mondatod mindent elárul, semmit nem tudsz a témáról. Láttál valami gagyi animét és ez alapján ítéled meg az összeset, ugye eltaláltam?

Én például mindig csodálkozom, hogy mennyien nézik ezeket gagyi valóságshow-at, tehetségkutató műsorokat, de ha valakinek ez tetszik akkor miért ne nézhetné? Fogadd el, hogy nem mindenki azt szereti amit te.

2015. febr. 3. 08:27
 14/30 A kérdező kommentje:
viszont a koreai fiúk úgy vanak kisminkelve mint a lányok. és annak is néznek ki. plusz lányos ruhákba járnak. pl. rózsaszínbe
2015. febr. 3. 15:35
 15/30 anonim válasza:
100%

haha nem mindegyik sminkeli magát! Pl a legjobb online barátom koreai és nem sminkeli magát.. és úgy is helyes.:)

Persze a klippekben a srácokat lehet sminkelik őket és akkor mi van ők legalább adnak magukra.ilyen show biznisz :D

2015. febr. 3. 16:13
 16/30 A kérdező kommentje:
nem attól fog kinézni egy fiú hogy lányt csinálnak belőle
2015. febr. 3. 16:50
 17/30 anonim válasza:
100%
Nem,érted már teljesen más az ő kultúrájuk. Nem mindegyik van kisminkelve. Én falramászom a lányos kinézetű piszkafa fiúkáktól,de nem csak ilyenek vannak. A legtöbb igenis férfias. Nincs tehetségük? güriznek h debütálhassanak egy jó pár év után. Táncolnak éneklés közbe,ehhez nem kis tüdő kell. A kedvenc bandám pl maguk írnak dalokat, és a szöveg azért nem semmi, zenét is szoktak komponálni. Tehetségük igenis van,max te nem ismered el.
2015. febr. 3. 20:28
 18/30 anonim ***** válasza:
86%
A kérdés, hogy mi ez az ázsia őrület. A válasz egyszerű: az embereknek kell a változatosság, az egzotikum. Ha észrevetted, egész Euròpa amerikaiasodott. Hadd ne kezdjem sorolni, mennyi dolgot láthatunk az utcán, amit Amerikában is bárhol megtalálsz. Ez ugye mára már természetes is. Mellette a másik hatalmas gazdaságilak topon lévő földrész Ázsia. Úgy lényegében ez az ok. De hogy miért Japán és Korea, azt hiszem az előttem szólók igyekeztek rendesen elmagyarázni. Azért egy próbát én is megteszek. Koreához nincs sok közöm, japán párti vagyok, viszont azt tudom, hogy a kettő baráti viszonyban van, szóval amiaz egyiknél, ugy a másiknál. Én a japánokat csak szórakozásból kezdtem nézni, mint mások teszem azt, a franciát (az is nagyon szép nyelv). Hallgattam a zenéket, néztem animéket, filmeket. Mikor a sok fordítócsapatnak köszönhetően meg is értettem, miről szólnak, felfigyeltem rá. Tömören a lényeg, miattuk lelkesebben álltam a világhoz. Ha megnézed Flo Rida-t, ő is azt adja át pár zenéjében, ha nem adod fel, a szorult helyzetből bármikor kitörhetsz. Ugyanaz a lényeg. Az animék, mint más világ... Aki olvas, ha úgy vesszük, rosszabbul jár, mert neki semmilyen kép nincs konkrétan a szeme előtt, mégsem vetjük meg (remélem). Tehát a képi világ megint csak egy a sok közül, amit embere válogatja, a tartalom a lényeg úgy is. És a színészek... Tegye fel a kezét, aki azt mondja, Paris Hilton nincs plasztikázva, vagy hogy Johnny Depp sose volt sminkelve. Ha bekapcsolod a tv-t le merném fogadni, hogy legalább egy szórakoztatóműsor férfi tagja rózsaszínben lesz, és nem meleg. Ezt hívják valahol divatnak. Az arcuk meg hogy lányos, nem tehetnek róla. Nekem meg nagy az orrom, de mi van akkor?! Hmm, volna még kérdésed velük kapcsolatban? Szívesen válaszolok, amúgy is órákat tudnnék beszélni róluk.
2015. febr. 3. 23:53
 19/30 A kérdező kommentje:
hát a Japánok utálják a Koreaiakat, de mindegy....
2015. febr. 4. 14:21
 20/30 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező a legegyszerűbb dolgot tanácsolom neked. Ha nem tetszik ne nézd , és ne foglalkozz velük!!!! Ez nem olyan mint a melegeknél, hogy kikerülhetettlenek. TV-ben sorozatban filmben , utcai felvonuláson stb. Szóval van választásod, ha nem vagy rájuk kíváncsi ne nézd őket.
2015. febr. 4. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!