Film, ami teljesen olyan, mint a könyv, ami alapján rendezték?
Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok létezik-e olyan film, ami ugyanolyan hangulatú, mint a könyv és nincs benne változtatás?2010. febr. 8. 13:27
1/4 anonim válasza:
Ilyennel sajnos nem nagyon találkoztam még.
A 2005-ös Twist Oliver (Polanski féle) ilyesmi. Szinte egy az egyben olyan, ahogy a könyv leírja, még a szereplők is úgy néznek ki, ahogy elképzeltem őket olvasás közben. Viszont a film végét nemes egyszerűséggel rövidre vágták, a lényeget kihagyták belőle, mintha hirtelen elfogyott volna a pénz a forgatásra :S
3/4 anonim válasza:
A ragyogás, ami Stephen King könyvéből készült, de nem a Stanley Kubrick féle filmverzió, hanem a Mick Garrises.
Amúgy minden film pontosan olyan, mint a könyvverzió, mert egy könyv alapján készülnek: forgatóKÖNYV. Najó csak poén
4/4 anonim válasza:
Harry Potter. Szerintem igyekeztek hű maradni a könyvhöz. És maga a hangulata is, minden teljesen olyan a filmben is, mint a könyvben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!