Milyen apróbb ajándékot lehetne adni angoloknak gesztusként?
Nemsokára megyek ki mint gyerekfelügyelő a családhoz, nagyon aranyosak velem már most is.
Mit adhatnék a 2 szülőnek? Van egy 9 éves kislány meg egy 4 éves kisfiú, nekik Piros mogyorósra gondoltam.
Gondoltam a tokaji aszúra, vagy BB pezsgőre de nem tudom, hogy isznak-e ilyesmiket. Esetleg Pick szalámi.
(Én stílusosan igazi török teát akartam vinni tök jó illata van :D, de anyuék lebeszéltek, merthogy Angliába olyat teát választhatnak, amilyet csak akarnak.)
Ha van valami ötlete valakinek, az légyszi írja le, vagy a fent említettekről is írhat véleményt. :)
Pilóta kekszet, Piroska (bodza) szörpöt, Pick szalámit, Gyulai kolbászt, pálinkát (azt tuti vinnék), őrölt Kalocsai paprikát, ilyesmit. Paprikát például biztosan vinnék, mert azzal tuti nem sérted meg őket és tipikusan magyaros. :)
21/L
Teát tényleg tök felesleges, én voltam kint, na teából aztán nem panaszkodhatnak a választékra.
Azért én egy-két rúd Pick szalámival, meg egy üveg mézes barackos pálinkával, és/vagy Vilmos körtével megmutatnám nekik, hol kezdődik az élvezet :-)))
unicum, tokaji, szalámi, pálinka, egri bikavér, konyakos meggy
gyerekeknek: balaton-szelet, túrórudi, dunakavics, sportszelet, bocicsoki, a pirosmogyoróst sajnos megvették tőlünk, más a csomagolása és az íze is. :(
Köszike szépen a válaszokat, hasznosak voltak! :-)
Ejj, ez a pálinka igen élmezőnyben van. Azt hiszem az egyik az lesz. :D
Meg még választok mellé azok közül amit írtatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!