Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Par osztalytarsam nem kedvel,...

Par osztalytarsam nem kedvel, mit csinaljak?

Figyelt kérdés
Az osztaly otoderol, hatodatol lenne szo. Na ok az ugymond menok, nagykepuek, gazdagok, jol tanulnak etc...en olyan kis nyomi vagyok aki elkeri a hazit, nem vagyok gazdag ugymond atlagos keresetuk van a szuleimnek habar elvaltak. Nem a kinezetemmel van a gond es ezt nem egobol mondom, csak van onkritikam. A gond az, h en ilyen hiperaktiv vagyok nem gyakran elkerem a jegyzetuket, mert nem birom leirni ...lassan irok/elbambulok ilyesmi. Tudom, hogy ez IDEGESITO. Nem az utalkozok miatt szeretnem megvaltozni, hanem mert jol tudom, h velem van a baj elozo osztalyomban is ez volt. Valaki volt hasonlo esetben? Mi lett vegul? Iskolat nem akarok valtani, am vannak barataim 4-5en akikkel magyon joban vagyok:). A tanulasommal sincs gond, tobbnyire 5os vagyok. Egyebkent lehet azt hiszik streber vagyok mert szoktam mondani, h jaj most mennyit fogok tanulni, de ezt azert mondom mert alig tanulok...a lenyeg, h mit tegyek es mit ne? Elso gimis vagyok 15 nemsokara 16
2015. jan. 21. 18:45
 1/1 anonim válasza:
Akkor csak a par baratodtol kerj segitseget! Es keruld azokat akik nem birnak ennyi,ha pedig megelegelted vslts osztalyt v sulit....v szolj a tanaroknak errol
2015. jan. 28. 11:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!