Par osztalytarsam nem kedvel, mit csinaljak?
Figyelt kérdés
Az osztaly otoderol, hatodatol lenne szo. Na ok az ugymond menok, nagykepuek, gazdagok, jol tanulnak etc...en olyan kis nyomi vagyok aki elkeri a hazit, nem vagyok gazdag ugymond atlagos keresetuk van a szuleimnek habar elvaltak. Nem a kinezetemmel van a gond es ezt nem egobol mondom, csak van onkritikam. A gond az, h en ilyen hiperaktiv vagyok nem gyakran elkerem a jegyzetuket, mert nem birom leirni ...lassan irok/elbambulok ilyesmi. Tudom, hogy ez IDEGESITO. Nem az utalkozok miatt szeretnem megvaltozni, hanem mert jol tudom, h velem van a baj elozo osztalyomban is ez volt. Valaki volt hasonlo esetben? Mi lett vegul? Iskolat nem akarok valtani, am vannak barataim 4-5en akikkel magyon joban vagyok:). A tanulasommal sincs gond, tobbnyire 5os vagyok. Egyebkent lehet azt hiszik streber vagyok mert szoktam mondani, h jaj most mennyit fogok tanulni, de ezt azert mondom mert alig tanulok...a lenyeg, h mit tegyek es mit ne? Elso gimis vagyok 15 nemsokara 162015. jan. 21. 18:45
1/1 anonim válasza:
Akkor csak a par baratodtol kerj segitseget! Es keruld azokat akik nem birnak ennyi,ha pedig megelegelted vslts osztalyt v sulit....v szolj a tanaroknak errol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!