Mi volt életetek eddigi legszebb időszaka és miért?
legszebb éveim 0-3 éves korig.
egyet nyögtem,anyu már ugrott.nem kellett dolgozni,vagy iskolában megfelelni.
nyugodtan összesz*rhattam magam,nem csesztek le érte úgy,mint most.
készülj az életre,ez egyre rosszabb lesz.
Mikor egy lebetegedés miatt évet halasztottam az egyetemen és addig otthon lehettem nyugdíjas szüleimmel.
Ha a maga ura lehet valaki otthon és nem kell idegen helyeken semmi kötöttségnek megfelelni, annál szebbet jelenleg nem tudok elképzelni.
Mondanám én is, hogy a 0-3 év volt a legszebb, de számomra csak az szép, amit magam irányítok és jó szívvel emlékezhetek rá mindig.
Az idézett mondás csak abban az értelemben igaz, hogy amíg tanul az ember, sok felelősséget átvesz tőle az eltartója, utána viszont már minden tettéért önmaga felel. Aki utálja a felelősséget, annak valóban élete eleje lehet a legszebb. Aki viszont szereti a cselekvést és az abból adódó sikereket, életének legszebb időszakát (időszakait) önmaga teremti meg. Többször. Nem folyamatosan, mert realista, tudja, hogy nincs minden tudás és lehetőség birtokában.
A magam részéről nagyon sok szép időszakot említhetnék. A legszebbet nem, mert az azt jelentené, hogy többé már nem tudom meghaladni. De szeretném azt hinni, hogy ez lehetséges.
A nagybetűs életben akkor veszel el, ha önállótlan, felelőtlen és igénytelen vagy. Minden más esetben lesznek sikereid, mindenekelőtt tőled függően.
Eddig 17 éves koromban éreztem magam a legjobban, noha egyáltalán nem voltam vidám. Ekkoriban fedeztem fel magam és a világot.
Ugyanakkor ne aggódj, felmérések szerint az emberek késői középkorukban a legboldogabbak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!