Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi egy ember életének a...

DánielK kérdése:

Mi egy ember életének a célja? Nekem már elegem van az egészből, valaki mondjon valamit

Figyelt kérdés

2015. jan. 11. 19:33
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Amit találsz neki. Valószínűleg azért van eleged belőle, mert semmit sem találtál.
2015. jan. 11. 19:44
 2/7 anonim válasza:
Szerintem az hogy Boldogok legyünk. Az meg már mindenkinek más hogy hogyan jut el a boldogsághoz, mit kell hozzá csinálnia stb.
2015. jan. 11. 20:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Nekem az, hogy másokon segítsek. Akár suliban, akár munkában. Másokért könnyebb élnem, hasznosnak, boldognak érzem magam tőle.

Én ezt találtam magamnak. Majd te is megtalálod, ha elég sok mindent kipróbáltál.

2015. jan. 11. 20:15
 4/7 anonim ***** válasza:
Nincs "célja".
2015. jan. 11. 20:24
 5/7 A kérdező kommentje:
Hát én nemtudom, sokmindenhez értek, bármit gyorsan megszokok, megtanulok, de nem érzem igazán hasznosnak, főleg úgy hogy néha a megélhetéshez sem elég amit összeharcolok, komolyan mondom ennek már semmi érteme :(
2015. jan. 11. 21:39
 6/7 anonim ***** válasza:
Hogy elégedett legyél, te és a környezeted is, általad is, veled együtt.
2015. jan. 12. 12:33
 7/7 anonim ***** válasza:
Az elet celja az hogy felkeszuljunk az orokkevalosagra
2018. szept. 27. 10:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!