A kérdésem a debreceni nők kb: 85 % ának szól. Debrecen tele van hülye, p*csákal?
Figyelt kérdés
Nem rég voltam Debrecenbe ( nem ott lakok), na de szóval el mentem mert azt hittem, hogy annyira jó hely. Ezzel nincs is baj mert szép meg minden nagyon tetszett. De itt nők valami szégyenek. Voltam discoba és ott b*aszta meg a faszi a 15 éves lányokat. és az utcán is tele van eszetlen lányokkal ja és még valamelyik nem is tud normálisan beszélni. Nem sértésnek szántam mert tudom van normális csak máshol azért nincs ilyen (ennyire).2010. febr. 5. 21:58
11/12 anonim válasza:
elárulok egy nagy titkot, majdnem mindenhol ilyenek a tinilányok...mindegy, h falu vagy nagyváros, mindegy, hogy nyugat vagy kelet...
12/12 anonim válasza:
úristen ez hol volt?o.O én elég gyakran járok diszkóba (nem b*szatni magam :D) és még sose láttam ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!