Vajon örülne neki az osztályfőnököm vagy ciki lenne?
Figyelt kérdés
Idén ballagok és nem akarok benyalni ezért majd a ballagás napjára tervezem. Ebben az évben nagyon megszerettem az ofőm (előtte utáltam) és szeretném ha ezt ő is tudná de így elmondani nem merem ezért arra gondoltam mivel jól fogalmazok leírnám ezt vhogy neki és odaadnám ballagáskor. Szerintetek örülne vagy ciki lenne?2010. febr. 5. 19:38
21/22 anonim válasza:
Hmmm...igen?Nem volt?Igen,pontosan az olyanokra írtam ezt a jelzőt,mint te,aki olyan időmilliomos,h csak azért jár fel erre az oldalra,h az ilyenekre vadásszon aztán adja itt nagyot,közben meg nem esik le neki,h mekkora egy bunkó...A kérdező teljesen normálisan feltett egy kérdést és kommentált,először is a kérdésre kell válaszolni ha ez nem jutna el az agyadig...tudod:gyakorikerdesek.hu...Az meg megint csak téged minősít,h jogtalanul állítassz rólam olyasmit,h nem volt könyv a kezemben.Hát képzeld,én is nyertem aált.suliban,gimiben helyesírási versenyt,írok is,de neten hagy engedd már meg,h ne erre figyeljek mert a te legnagyobb problémád az,h nincs kiírva egy szó.Amúgy meg a könyvről csak annyit h phd-re készülök,ha nem tudod mit jelent,nézz utána...ennyi...
22/22 anonim válasza:
Képzeld, tudom, mi a phd :)) Akkor is nagyon buta vagy, nem kell tovább bizonygatnod. Egyébként válaszoltam a kérdező kérdésére: (02-05 19:57), ez voltam, csak irritált, hogy x kérdéssel később te kreténnek nevezel valakit, amikor éppen te vagy az.
Szégyellheted magad, meg a magyar tanárod is...
Te viccelsz velem, hogy helyesírási versenyt nyertél? Mert tudod, ott nem pofázni kell, hanem helyesen írni - amit te nagyon nem tudsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!