Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vajon örülne neki az osztályfő...

Vajon örülne neki az osztályfőnököm vagy ciki lenne?

Figyelt kérdés
Idén ballagok és nem akarok benyalni ezért majd a ballagás napjára tervezem. Ebben az évben nagyon megszerettem az ofőm (előtte utáltam) és szeretném ha ezt ő is tudná de így elmondani nem merem ezért arra gondoltam mivel jól fogalmazok leírnám ezt vhogy neki és odaadnám ballagáskor. Szerintetek örülne vagy ciki lenne?
2010. febr. 5. 19:38
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
na köszi a norm. választ am azért itt téll nem úgg írok mint a valóságban szoktam és ilyenre jobban ügyelni de itt ha nincs kint egy vessző akkor sem fogok meghalni
2010. febr. 5. 19:59
 12/22 A kérdező kommentje:
meg gépelésnél sietek is és sokszor félrenyomom pl. az előbb is az úgy-nál de m1
2010. febr. 5. 20:00
 13/22 anonim ***** válasza:
87%
Én nagyon örülnék hasonló gesztusnak:) (1 pedagógus)
2010. febr. 5. 20:24
 14/22 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szép gesztus lenne tőled, ha mondjuk vennél valami apróságot és mellé beraknád a levelet
2010. febr. 5. 21:44
 15/22 anonim válasza:
85%

Így van, ez egy szép gesztus lenne! :)

Ja, és ne törődjél a sok balfácánnal, akik a helyesírás miatt szekáltak. Értsd az eszükhöz! ;)

2010. febr. 5. 23:50
 16/22 anonim ***** válasza:
22%

Ha nem "szekáljuk", akkor azt hiszi, így van rendben minden.

Fel sem tételezed, hogy nem rosszindulatból figyelmeztetjük arra, hogy figyeljen jobban a helyesírásra?

2010. febr. 6. 09:19
 17/22 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat :)
2010. febr. 6. 11:10
 18/22 anonim válasza:
100%

Szerintem nem ciki, nagyon kedves gesztus és személyesebb mint mondjuk egy csokor virág vagy egy üveg bor.

Ha csak egy oldalt írsz akkor beletehetnéd egy képtartóba, így elegánsabb is szerintem.

2010. febr. 7. 15:52
 19/22 anonim ***** válasza:
66%

Ne húzd fel magad,mindig akadnak itt kretének,akik csak azért járnak fel,h belekössenek,ha nem teszel egy vesszőt.Tudtommal se követelmény neten ez...

Kérdésedre válaszolva: szerintem örülne neki,nincs benne semmi ciki-de ha kétségeid vannak sztem egy szép idézet is megteszi neki :)) abból is fogja érteni,h gondoltál rá:)

2010. febr. 8. 17:12
 20/22 anonim ***** válasza:
16%

Nem húzta fel magát a kérdező, viszont szerintem inkább az a kretén, aki nem tud helyesen írni, vagy nem bír kiírni teljes szavakat, mint az, aki jóindulatúan figyelmezteti a másikat, hogy ne hanyagolja el az anyanyelvét ennyire.

Miért? Nehéz lenyomni azt a nyomorult billentyűt, vagy azt a vesszőt? Vagy micsoda? Mi az, hogy "szal", meg "h"?? Kopik a klaviatúrádról a felirat??

Nehogy már te nevezz kreténnek valakit, te kis analfabéta!

Ez a maximális igénytelenség! Neten nem követelmény... naná! Gondolom, könyv sem sokat volt a kezedben, mert olvasni sem követelmény manapság...

2010. febr. 8. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!