Vajon örülne neki az osztályfőnököm vagy ciki lenne?
Így van, ez egy szép gesztus lenne! :)
Ja, és ne törődjél a sok balfácánnal, akik a helyesírás miatt szekáltak. Értsd az eszükhöz! ;)
Ha nem "szekáljuk", akkor azt hiszi, így van rendben minden.
Fel sem tételezed, hogy nem rosszindulatból figyelmeztetjük arra, hogy figyeljen jobban a helyesírásra?
Szerintem nem ciki, nagyon kedves gesztus és személyesebb mint mondjuk egy csokor virág vagy egy üveg bor.
Ha csak egy oldalt írsz akkor beletehetnéd egy képtartóba, így elegánsabb is szerintem.
Ne húzd fel magad,mindig akadnak itt kretének,akik csak azért járnak fel,h belekössenek,ha nem teszel egy vesszőt.Tudtommal se követelmény neten ez...
Kérdésedre válaszolva: szerintem örülne neki,nincs benne semmi ciki-de ha kétségeid vannak sztem egy szép idézet is megteszi neki :)) abból is fogja érteni,h gondoltál rá:)
Nem húzta fel magát a kérdező, viszont szerintem inkább az a kretén, aki nem tud helyesen írni, vagy nem bír kiírni teljes szavakat, mint az, aki jóindulatúan figyelmezteti a másikat, hogy ne hanyagolja el az anyanyelvét ennyire.
Miért? Nehéz lenyomni azt a nyomorult billentyűt, vagy azt a vesszőt? Vagy micsoda? Mi az, hogy "szal", meg "h"?? Kopik a klaviatúrádról a felirat??
Nehogy már te nevezz kreténnek valakit, te kis analfabéta!
Ez a maximális igénytelenség! Neten nem követelmény... naná! Gondolom, könyv sem sokat volt a kezedben, mert olvasni sem követelmény manapság...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!