Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A postás a küszöbömre rakta a...

A postás a küszöbömre rakta a levélcsomagom? Érdemes telefonálni a postára vagy a postásra vadásszak hátha összefutok vele?

Figyelt kérdés
Rendeltem az ebay-en és fizettem a csomagért erre a postás a bejárati ajtóm elé a küszöbre rakja a csomagom és a szomszéd csönget,hogy a küszöbömön találta.És mi van ha nem a tisztességes szomszéd veszi észre. Hanem a valaki más aki zsebre vágja? És ha mással is eljátssza ez a postás?

2015. jan. 6. 11:56
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Amúgy otthon voltam arra sem vette a fáradságot,hogy becsengessen .
2015. jan. 6. 14:46
 12/14 anonim válasza:
Jó nagy hülyeséget irt a 3# válaszoló. Mi az,hogy nem kötelessége ? A postásnak elkell jutattni a csomagot és alá kell iratni ha az nem elsőbbségivel jött akkor is értesitőt hagy,hogy nem tudta kézbesiteni a csomagot a postán átvehető ha továbbra sem keresik akkor x nap múlva a posta megsemmisitőt nyom rá
2015. jan. 22. 07:49
 13/14 anonim ***** válasza:
#3 válaszoló nem is írt ilyet. #6-osnál fordult elő hasonló.
2015. jan. 22. 09:13
 14/14 anonim válasza:
Elnézést benéztem :) a lényegen nem válltoztat.
2015. jan. 23. 12:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!