Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni ha a postás...

Mit lehet tenni ha a postás kézbesítő mindig késve hozza a leveleket? Hol lehet panaszt tenni erre?

Figyelt kérdés
Nálunk 2-3 hónapja postás kézbesítő váltás volt. Az új egyszerűen nem hordja ki a leveleket, vagy nagyon későn. Többször volt olyan, h egy x határidős csekket 3-4 nappal a határidő lejárta után hozott. Próbáltam beszélni vele, ill. a postamesterrel, de lekezelő stílusban közölték, nem az ő hibájuk, későn adták fel. Ez nem igaz, mert a rokonok nagyjából időben megkapják.

2014. dec. 27. 10:40
 1/4 A kérdező kommentje:
Ill. még az is a hobbija, h értesítéseket hagy az ajánlott levelekről, mikor többször mondtam, h mindig itthon van valaki.
2014. dec. 27. 10:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Személy szerint őt panaszold be a postánál. Nálunk is jár egy postás, aki nem csenget be, csak értesítőt hagy, és sajnos nagyon körülményesen tudjuk a postáról elhozni ilyenkor a küldeményt. Szóltam neki, hogy csengessen be, itthon szoktam lenni. Megígérte, aztán nem tette. Felhívtam a postát és addig kapcsolgattak, míg valakinél panaszt tudtam tenni. Azóta mindig becsenget, bár ha szemmel ölni lehetne, már halott lennék...de nem érdekel.
2014. dec. 27. 11:08
 3/4 anonim ***** válasza:

... a postán feladott számlaleveleken, MINDIG szerepel a feladás időpontja is!

(tehát így pontosan tudod, hogy mikor adták azt postára)

a címzett alatt keresd, narancs színben a 3 nagybetű karakter után, év(14) hónap(12) nap(12) pl. ezt a levelet, 2014. dec. 12.-én adták postára.

ha ettől az időpontól számítva, kapod meg pl. egy-két hét után, akkor lehet reklamálni!

Kapcsolat:

Általános: 06-40-46-46-46

e-mail: ugyfelszolgalat@posta.hu

vagy:

[link]

2014. dec. 27. 11:09
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

A konkrét időpontot nem néztem, de az első esetben a rokon kedden kapta meg a csütörtöki határidejű számlát, mi pedig jövő hét kedden.

Mellesleg ebben a hónapban itt még nem járt, na majd megnézem a dátumot ha jön. Mi a standard idő?

2014. dec. 27. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!