Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Facebook ismerősök beállítása?

Facebook ismerősök beállítása?

Figyelt kérdés
Facebook-on a "nemrég vett fel" ismerősöknél lehet olyan beállítást tenni, hogy valaki ne láthassa ezt?

2015. jan. 5. 22:29
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
igen tevékenységnaplóban a jobb oldali ikonra katt és az elrejtve az idővonalról opció
2015. jan. 5. 22:40
 2/7 A kérdező kommentje:
nem találom :/
2015. jan. 5. 22:46
 3/7 A kérdező kommentje:
ja már értem mire mondtad, de ezzel teljesen el lehet rejteni ezt az adatlapról?
2015. jan. 5. 22:46
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az ismerősök listájában ugyanúgy szerepelni fog amennyiben nincs beállítva hogy csak te láthassad. Ezzel a legutóbbi tevékenységek listából rejted el,hogy kik az új ismerőseid.
2015. jan. 5. 22:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Értem. Én arra lennék kíváncsi, hogyha rámegyek az adatlapomon, hogy ismerősök, akkor ott van egy fül, hogy "nem rég felvett". Ezt magát a "fület" el lehet onnan tüntetni?
2015. jan. 5. 23:08
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Uff Most néztem és nem lehet eltüntetni.Állítsd be,hogy csak te lásd az ismerőseid illetve a tevékenységnaplóban is rejtsd el az új ismerősöket és akkor biztos hogy nem fogják látni.
2015. jan. 5. 23:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Tuti biztos? Egyáltalán sehogy nem lehet megoldani csak így? :/
2015. jan. 5. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!