Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek a férfi vagy a...

Szerintetek a férfi vagy a női mosdók tisztábbak?

Figyelt kérdés
2015. jan. 5. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
nem jártam még női mosdóban :D
2015. jan. 5. 16:11
 2/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nem nemfüggő lehet, inkább hogy mennyire magukra és környezetükre igényes emberek veszik igénybe a mosdót.

Én nő vagyok, és néha elszörnyedek egykét női mosdó láttán. Egyik legundorítóbb amit láttam, hogy a falra volt felragasztva egy véres betét. Véres tampon a földön, pisis padló, tele WC papírral. Láttam már ürülékkel szennyezett ülőkét is. Büdös, mosdatlan szag. A kézmosónál minden tiszta haj és kosz.

Nem irigylem a takarítókat. Persze gondolom az előbb leírt helyeken gyakran nem járnak, de ezek ellen mi is tehetnénk, ha kicsit igényesebb lenne magára néhány nő.

2015. jan. 5. 16:19
 3/5 anonim ***** válasza:
49%
A férfi mosdók tisztábbak.
2015. jan. 5. 16:30
 4/5 anonim ***** válasza:
28%

Most lehet szétoffolni ezt az infót, de mivel nemet váltottam, így évekig használtam mindkét mosdót.

A női mosdók sokkkkkkal tisztábbak.

2015. jan. 5. 19:48
 5/5 anonim ***** válasza:
9%
Nem jártam még női mosdóban, de tuti, hogy tisztábbak, mert kevesebb köztük a "Romboljunk mindent szét, vazze!" beállítottságú egyén.
2015. jan. 5. 20:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!