Hogy kell csinálni?
Figyelt kérdés
Először is boldog új évet kívánok mindenkinek!
Ugye tegnap volt szilveszter, és egy szűkebb baráti körrel elmentünk egy ilyen batyus bálba. Ott pár fel is kért az egyik fiú a társaságból, és mondtam, hogy nem igazán tudok táncolni. Meg akart pörgetni, de fogalmam sincs, hogy ilyenkor hogy kell lépni. Valaki tudna segíteni, hogy párostáncnál hogy kell lépni? Mert szegényt jól megtapostam, meg majdnem elestünk, és ha legközelebb lesz ilyen, akkor ne legyen ez.. Nagyom ciki volt, de mondta, hogy így is nagyon aranyos vagyok, szóval enélkül is nyert ügyem van, de mégis.. Előre köszönök mindent :-)
2015. jan. 1. 23:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!