Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Eger és környékén lehet...

Eger és környékén lehet valamit csinálni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Nemrég költöztem Egerbe, és mivel nem ismerek senkit szeretnék elkezdeni valami hobbit vagy sportot, de nem tudom hol, mit kéne..

sport csak másodlagos lenne, mivel heti 5x eddzek, így arra nem feltétlen van szükségem, ha mennék is csak a közösség miatt tenném. Inkább valami Hobbi dologra gondolok, ahol emberek között lehetnék, ismerkedni barátokat szerezni.

Szóval tudtok ajánlani olyan közösségeket, hobbitevékenységeket, szakköröket amiket lehetne csinálni? kategóriát nem tudok mondani, mert mondom fingom sincs milyen lehetőségek vannak egyáltalán..

A válaszokat köszönöm szépen! Ja és 19Fiú.

2014. nov. 2. 13:06
 1/2 anonim ***** válasza:
A várt már megnézted?
2014. nov. 2. 13:40
 2/2 A kérdező kommentje:

Félreértetted a kérdésemet, nem városi látványosságokat keresek, hanem valami olyan tevékenységet amit tudok csinálni közösségben hogy ne unatkozzak :D

De egyébként voltam a várban, nagyon szép :)

Szóval főként arra lennék kíváncsi hogy Egerben milyen közösségek vannak, akikhez lehet csatlakozni és (pl) délutánonként, heti pár alkalommal összejárni. Nem ismerek még itt senkit ezért szeretnék elkezdeni valami hobbifoglalkozást ahol megismerhetek embereket. mondhattok művészettel, sportal, vagy csak olyan hétvégenként összejövős és valamit csinálós (de jól megasszondtam) társaságot is. :)

2014. nov. 2. 20:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!