Szerintetek Puzsér Róbert nem mond önmagának ellent?
Szerintem el vagy tévedve, kedves kérdező. Puzsér nem a Csillag születikből indult. Csak gondolta egy kereskedelmi tv, hogy ha bedobnak egy szókimondó zsűrit, akkor nagyobb lesz a műsor nézettsége.
Attól, hogy Puzsér a csillag születikes viselkedéséből adódóan lett ismertebb, az már csak az ilyen igénytelen embereket minősíti. Ebből látszik, hogy manapság senkit kell csinálni az emberből, hogy valaki lehessen. Nem egy olyan ember létezik még Puzséron kívül, akik hasonló értékekkel bírnak, mégis nagyon kevesen ismerik őket az országból. Bezzeg ha beraknák egy ilyen szenny műsorba, másnap egyből tudná mindenki, hogy kiről van szó.
az egész reklám
hát...azt tőle kéne megkérdezni
hát nem tudom allítólag 2x érettségizett, ha ebből indultál ki akkor nem tudom....de egyébbként a többség ellent mond önmagával, azért tart ott ahol.
mit tudom én keresd fel aztán kérdezd meg tőle...biztos nem fog elátkozni,ha így cselekszel
Kedves Válaszolók!
Szinte sosem nézek tévét. Ez kivételes eset volt. Amikor azon a csatornán ismerkedtem meg vele és sajnos ott is azonosultam a véleményével ahogyan a produkciókat értékelte. Utána találtam néhány beszélgetést vele a filmekről (Hét mesterlövésze) hihetetlen mélylélektani kapuk és új birodalmak nyíltak meg előttem. Fantasztikus eszmecseréken keresztül felvillantott nagyon sokat a tudásából, a gondolkodásmódjából. Az már más kérdés, hogy némi arrogancia és vulgaritás keveredett a beszélgetésbe. De ki az aki nem használja ezt bizonyos csatornákon keresztül?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!