Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szerintetek mi bajuk van?

Szerintetek mi bajuk van?

Figyelt kérdés

13 éves vagyok. Hatosztályos gimnáziumba járok. A régi Általános iskolában a lányokkal akikkel tartottam a kapcsolatot teljesen megváltoztak:

- Elkezdték festeni a hajukat és sminkelik magukat

- Cigiznek

- Van tetoválásuk

- Drogoznak

- Este eljárnak a diszkókba és vedelik az alkoholt

- Járnak idősebb fiúkkal (16-20)

- És ami szerintem a legdurvább le is feküdtek velük

A srácok ezután ott hagyták őket, mert csak "arra" kellettek nekik a lányok. De szerintem ez érthető is. De most új srácokkal járnak és szerintem ismételten csak kihasználják őket a fiúk.

Én olyan furának tartom ezt. Nem értem miért kell ilyen fiatalon, még gyerekként ilyeneket csinálni. Ettől nem lesznek érettebbek...

Vélemények?

2010. febr. 2. 19:19
 1/7 anonim ***** válasza:

biztos, h 13 vagy? olyan felnőtt fejjel látod ezeket a dolgokat.... ha tényleg ilyen okos vagy már ennyi idősen, őrizd meg ezt a klassz hozzáállásod, mert a NORMÁLIS lányok (nem azok, akikről írtál) bomlani fognak utánad, ha nagy leszel :)

20/L

2010. febr. 2. 19:21
 2/7 A kérdező kommentje:
Öhm. Azt kihagytam, hogy lány vagyok, ezért pedig különösen érdekes Nekem ez a dolog.
2010. febr. 2. 20:33
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Biztos szereztek ilyen körökben mozgó haverokat,aztán nem akartak kilógni a sorból. Sajnos ez ilyen,én is cigiztem,pálinkáztam,pasikat mustráltunk,sminkeltem nyáron,sőt még füveztem is,de csak azért mert a barátnőmmel lógtam és annyira lelkesen kínálgatott hogy nem akartam bénának tűnni hogy visszautasítom. Aztán egyik napról a másikra letettem a cigit,meguntam a piát és leálltam a sminkelésről is. A srácok se érdekelnek túlzottan,főleg nem ilyen agyhalott keményvagyokvazze típusok (bár én nem feküdtem le egy ilyen sráccal se). Ahhoz,hogy valaki ezeket ne érezze cikinek egy olyan közösségben ahol a többiek csinálják,fel kell nőni. Én is nyugodtan bagózhatnék,de nem teszem mert nem esik jól. És ha nem esik jól,nem szívom csak azért mert más igen.,

Pár év múlva vagy fogják a fejüket hogy úristen mit csináltam,vagy ordas k---a lesz belőlük,akkor pedig zéró sajnálat!

15/L

2010. febr. 2. 21:02
 4/7 anonim ***** válasza:

Már bocs de 13 évesen hogy lehet valakinek tetkója? Szép szüleik lehetnek :S

Nekem 18 előtt nem engedték volna, de a szalonban sem.

2010. febr. 2. 21:20
 5/7 anonim ***** válasza:

első vagyok, bocsi....valamiért azt hittem, fiú vagy :D

de így is igaz, amit írtam, csak kisebb változtatással: te normális lány leszel, akit a normális fiúk keresnek majd, ők meg nem fognak találni igazi férjnek valót, mert ilyen kiéget, elcsszett anyát senki nem akar a gyerekeinek...

2010. febr. 2. 22:28
 6/7 anonim ***** válasza:
szia! Te normális lány vagy, lehet ők is azok, csak rossz társaságba keveredtek.
2010. febr. 3. 09:24
 7/7 A kérdező kommentje:

Hát igen a rossz társaság, de szerintem az a szörnyű, hogy egyikőjük szüleje sem tesz ez ellen semmit.

Ez a dolog egy kicsit a szülőket is jellemzi, vagy nincs igazam?

Én mondjuk próbálom elkerülni az ilyen "rossz hírű" lányokat. De az egyikőjük az én legjobb barátnőm volt bár mostanában inkább próbálom őt kerülni, mert nem értek egyet ezekkel a dolgokkal amit ő csinál.

Kicsit lehet értelmetlen, de a lényeg az, hogy azt hittem én leszek majd más új környezetben ehelyett ők lettek " mások". De lehet, hogy mindig ezt a gondolkodásmódot tartották jónak és most így együtt tudnak érvényesülni.

2010. febr. 3. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!