Milyen érv az, hogy egy műsor népbutító?
Figyelt kérdés
Én bevallom, hogy nézem a Való Világot és egyáltalán nem érzem magam hülyébbnek tőle. Sőt.
Ti hogy vagytok ezzel? Csak azért mert valami nem tetszik, lefikázni valamit? Ha nem tetszik, továbbkapcsolok és kész.
2014. dec. 20. 19:07
1/7 anonim válasza:
Arra gondolnak, hogy átformál a saját világlátására, erkölcsiségére.
2/7 anonim válasza:
Mérhetetlen mennyiségű mocsok árad a médiából.Ez bizony befolyásolja az emberek viselkedésé.
3/7 anonim válasza:
Már nem azért, de többségében annyira igénytelen műsorok mennek, nem is értem, hogy lehet azt nézni, főleg nem szórakozni rajta. Én láttam pár részt a Való világból, Édes életből, Győzike show-ból, Barátok köztből is, mert kíváncsiságból megnéztem, de engem kifejezetten irritált és untatott is, iszonyatosan gyenge műsorokat adnak el, nulla teljesítménnyel (mármint a készítésbe beleölt munkát illetően), és az emberek meg ezeken szórakoznak.
4/7 anonim válasza:
"egyáltalán nem érzem magam hülyébbnek tőle. Sőt."
Mi sőt? Okosabbnak érzed magad? Neked való műsor...
5/7 anonim válasza:
"egyáltalán nem érzem magam hülyébbnek tőle. Sőt."
Mit tanultál belőle?Én is bevallom amikor hajdanán elkezdték sugározni ezeket a förmedvényeket belenéztem néha - néha.De csak idiotizmust és emberhez méltatlan viselkedést láttam.Semmi olyat nem fedeztem fel a műsorban ami bármivel is gazdagíthatott volna.
6/7 anonim válasza:
Azért, mert ha bármi mást csinálnál a népbutítóként aposztrofált műsorok helyett, akkor nagyobb esélyed lenne tanulni is valamit. Még ha csak söpörsz is egész nap, aközben is le tudod valami értelmes dologgal foglalni az agyadat, ellenben az ilyen műsorok elvonják a figyelmedet, az agyad jár rajtuk, de igazából semmilyen új, releváns ismeretre nem teszel szert belőlük.
7/7 silent7272 válasza:
Még annyit tennék hozzá, hogy a BigBrother legelső része óta nem vagyok hajlandó efféle műsorokat megnézni, mivel nem tanítja másra a fiatalságot, az alkoholizmuson, és barbarizmuson kívül. Elképesztő azt látni, hogy még mindig kell az országnak ez a szemét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!