Milyen vetélkedők vannak a magyar televízióban mostanában?
Nem olyasmire gondolok, mint az X faktor és egyéb tehetségkutató- és szakácsverseny, inkább kvízjátékokat- és teszteket keresek.
Ismertek ilyeneket?
A magyaron hétköznap este szokott lenni a maradj talpon (amikor ki kell találni a szót, és ha nem sikerül akkor leesik a delikvens)
Most elvileg van valami új játék határok nélkül, de azt nem tudom milyen, még nem láttam.
Vasárnap esténként meg a Magyarország szeretlek.
Egyik sem "legyenönismilliomos" kaliberű kérdésekkel, mindegyik inkább szórakoztató, de azért egy általános tájékozottságot igényel.
Köszönöm, hogy válaszoltál, de én éppen olyan kvízjátékokra lennék kíváncsi, mint a Legyen ön is milliomos, vagyis általános műveltséggel kapcsolatos vetélkedőket keresnék.
Hol lehet ezekre rákeresni?
Nem találtam, és Franciaországban élek, ahol rengeteg ilyesmi van.
Ezért szerettem volna tudni, hogy hol lehet hasonlókat találni a Magyar Televízióban.
Ha kapsz a kérdésedre válaszokat, belinkelnéd nekem? :)
Ha nem csak néznéd, hanem játszanál is vele, ajánlom ezt a kvízjátékot:
Van GYIK oldal, ott részleteiben megismerkedhetsz a játékkal.
Amúgy nem annyira bonyi, a labirintus menüpontban a labirintusban haladhatsz előre, mérkőzhetsz meg gépi ellenfelekkel, a gyakorlótéren pedig más játékosokat hívhatsz ki (2 óránként cserélődik a lista). A bajnokságok meg kupák március 1-el indulnak, ott másokkal játszhatsz az első helyért, de ahhoz hogy kvalifikáld magad, legalább 100 kvízt meg kell fejteni.
Zanzásítva ennyi.
Köszönöm!
Nálam az a bibi, hogy a labirintusban nem tudok előrejutni, mert van egy elzáró kapu. Azt pedig csak egy olyan "kincsesláda" kulcsával lehetne kinyitni, aminek eddig színét sem láttam.
Időm sincs túl sok, mert közben ugyanannak a szervernek a keresztrejtvény-fejtésével is játszom.
Köszönöm a biztatást, nem szokásom a dolgokat csak úgy feladni, legfeljebb lassabban haladok.
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy sok kvízkérdésre, amely pl. a magyar filmcímekről, sporteseményekről, politikáról stb. szólnak, egyszerűen nem tudom a választ.
Írtam, hogy Franciaországban élek, de azt nem, hogy milyen régen.
Közel 3x annyi ideje, mint mennyit Magyarországon születésem óta eltöltöttem... (Én még az "átkosból" léptem le családostul.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!