Ajánlanál egy jó könyvet?
Ami neked tetszett, vagy ha tudsz valami olyasmit, ami változásról, vagy valamilyen kalandról szól. Vagy lehet romantikus is.(Szóval igazából nyitott vagyok mindenre. :D)
Kimegyek külföldre hosszabb időre, és szeretnék magammal valami jó kis könyvet kivinni, hogy szabadidőmben olvasgassam.
18/Lány vagyok
Steven Saylor Roma Sub Rosa sorozata.
Egyszerűen zseniális, ahogy lefesti az ókori Rómát és kriminek sem utolsó.
Eddig 11 rész jelent meg.
Azokkal elleszel egy ideig. :)
L
Terry Pratchett-összes. :) De ha ki kéne emelni párat, akkor főleg a késebbieket javallanám, pl. Hölgyek és urak, Fegyvertársak, Gördülő kövek.
Fantasy, de nagyon nem a hagyományos fajta. Nagyon jó poénokkal van tele, és mellette komoly gondolatokban, megállapításokban is bővelkedik, miközben a szereplők is egyéniek és jópofák, és a történet is fordulatos. Csak ajánlani tudom, tényleg. :)
Arthur Golden: Egy gésa emlékiratai
Rám hihetetlen nagy hatással volt ez a könyv, és van benne változás, romantika és kaland is. :)
Mein Kampf-Adolf Hitler
Holocaust Törvényszéken
Lugánói Tanulmány
Cion Bölcseinek jegyzőkönyve
Október Tizenötödike
nekem ezek a kedvenceim.(:
Ken Follett: A katedrális
Van benne vér, ármány, szerelem, gyilkosság, cselszövés, álnokság, minden ami kell :)
Bár én a szerzővel kapcsolatban elfogult vagyok :D
Jerome K. Jerome :Három ember egy csónakban .-Ha szereted a humoros könyveket.Én ezt végig röhögtem !
E.A.Poe :Rejtelmes történetek. -Izgalmas novellák vannak benne,különös hangulattal.
Claire Kenneth : Éjszaka Kairóban +Randevú rómában. Ezekben van változás,kaland,romantika is,bőven.
Most hirtelen ezek jutnak eszembe,ezeket nagyon szeretem.
Klasszikus: George Orwell:1984
Véleményem szerint, ha a földön mindenki elolvasná ezt a könyvet, akkor nem itt tartanánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!