Mit ajánlanál (romantikus dráma)?
Figyelt kérdés
Hasonló a Séta a múltba, vagy Szerelmünk lapjai-hoz, de bármilyen más is jó. Melyiket ajánlanád?2010. febr. 1. 15:22
1/10 anonim válasza:
Rómeó és Júlia :)
Bocsi, de most hirtelen csak ez ugrott be.
2/10 anonim válasza:
Ajánlom: Az 50 első randi ( romantikus vígjáték, de szerintem nem ilyenekre gondoltál.)
Szóval:
-Titanic (de ezt sztem láttad) :D
-Angyalok városa
- Büszkeség és balítélet
- Halhatatlan szerelem( jaj, ez jó, már rég láttam)
4/10 anonim válasza:
Nem tudom, pont ilyenre gondolsz-e, de én a Felolvasót ajánlom, bár az talán kicsit komolyabb az átlag romantikus filmeknél. :)
5/10 anonim válasza:
Tudod, a dráma az tragédia, vagy komédia is lehet. Milyen irányba mennél inkább?
Ha tragikus kell - na, azt szerintem te is ismersz.
Ha romantikus, akkor nekem a Lesz ez még így se, meg a P. S. I love you a két favorit.
6/10 anonim válasza:
Tuti ilyenre gondolsz:
Keith
Édes November
Az Ősz New Yorkban
Ház a tónál
7/10 A kérdező kommentje:
Ilyenre, csak sajna mind láttam már, amiket felsoroltál... azért köszönöm/
2010. febr. 19. 08:47
8/10 anonim válasza:
Tegnap délután volt a tévébe egy film az a címe hogy Itt a földön vígjátékként írták le de én inkább romantikus drámának mondanám... jó kis film:)
10/10 anonim válasza:
Rakoncátlan szív és a Befejezetlen szerelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!