Mit szóltok Keresztes Ildikó nyilatkozatához? (többi lent)
óriási kerekek a kocsi alatt!
"Magyarországon van egy deprimáló, nyomasztó, negatív gondolkodásmód, sajnos nem elég intelligensek a magyarok"
-mondja a zseniális majom. Nem fog hiányozni.
Ha a gondolkodásomat nem a divat, a tömeg, a média, a szemét determinálja, hanem magam hozom létre a gondolataimat, magam teremtem meg, akkor nem mondok ilyet.
Gondolkodom, alkotok, tevékenykedem, ahogy jónak látom. Ehhez nem kell "Amerika". Mindezt ott tudom megtenni, ahol éppen vagyok.
Utálom, amikor valaki a szidja a saját hazáját, nemzetét. Amikor valaki azt mondja, hogy a magyarok ilyenek meg olyanok, abba ő is bele tartozik.
Egyébként meg kétlem, hogy Amerikában olyan ismert, sikeres lett volna, mint itthon. Tehetséges, de ott rengeteg tehetséges ember van, nehéz kitűnni.
Inkább becsülné meg, hogy itthon sikerült valamit elérnie. De úgy látszik ez már nem számít neki.
"Érthető, hogy az emberek szeretnének rendezetebb anyagi helyzetet, működő szociális hálót."
Mert Amerikában van működő szociális háló? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!