Mi a baja sok embernek Ördög Nórával?
Figyelt kérdés
Szerintem helyes, szép nő és az egyik kedvenc műsorvezetőm is.2014. dec. 7. 23:17
11/12 anonim válasza:
Nekem már azelött zavaró idegesítő ellenszenves valaki volt mielött elment volna a TV2-hoz. A szombat esti lázban nagyon idegesítő volt, nagyon unalmas volt az hogy minden ujságba nyilatkozott a nagyon happy életéről aminek örültem de meguntam. Nem értettem miért mindig őt kell nyomatni miert nem kaphat más is teret és miért van Istennőnek kikiáltva?! Pedig régen szerettem nekem se jó hogy utálom de nem tehetek róla falra mászok tőle :D
12/12 anonim válasza:
Egy bölcsész kretén, grandiózus nárcisztikussá nevelt kislányával, kit ne zavarna a magát földhöz vágó kislány, aki a napi 10-ik fagylaltját/süteményét akármit kéri, és megkapja...Mutogatja, hová mennek külföldre, a belföld miért nem jó? Az átlag magyar a Balatonhoz nem jut el. Ez a nő egy idióta, magát mély érzésűnek állítja be, de kb annyi empátiája van, mint egy krumpliszsáknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!