Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Kit szerettek jobban az...

Kit szerettek jobban az Agatha Christie regényekben: Poirot-t vagy Miss Marple-t?

Figyelt kérdés
2010. jan. 30. 10:12
1 2
 11/17 anonim válasza:
Nekem nem olyan egyértelmű! Eleinte biztosan Miss Marple-ra szavaztam volna, de most mindkettőt egyformán szeretem! Én szeretem mindegyik színészt! Amúgy nem tudom tudjátok-e, hogy David Suchet (a Poirot-ot alakító színész) eleinte csak mellékszereplőként szerepelt egy POirot filmben, akkor Peter Ustinov alakította a belga detektíve, szerintem nem olyan hitelesen.....És ezután adták a szerepet David Suchet-nek
2010. aug. 20. 17:16
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem tudom de én miss marplet szeretem joban :)
2010. szept. 19. 11:25
 13/17 anonim ***** válasza:
Bocsi rosszul írtam
2010. szept. 19. 11:25
 14/17 tamka válasza:
Nehéz döntés mindha válsztani kéne a kenyér és a víz között.Poirot zseniális minden szempontból.Mis Marple kedves okos és szimpatikus vénlány ,aki felér Poirot zseniálitásával.Így számomra a helyes válasz az ,hogy mindkettő zseniális minden szempontból,egyformán szerethető.A színészek akik alakitották nekem David Suchet az igazi Poirot és Joan Hickson az igazi Mis Marple.
2011. febr. 26. 19:28
 15/17 anonim válasza:
Poirot, mert olyan okos és rendmániás. És a Függöny c. könyvben főleg nagyon zseniális.
2012. jan. 20. 10:22
 16/17 Szupkay Benedek válasza:
Biztosan Poirot, ez kétségtelen. :D
2012. jún. 24. 08:48
 17/17 anonim ***** válasza:

Poirot-t!

Miss Marple-t csak párat olvastam, de eddig nem sikerült magát megkedveltetnie, olyan utálatos kis mindenlébenkanál kotnyeles vénasszony, amelyeket világ életemben ki nem állhattam. Az meg, hogy láttam néhány filmet is csak erősíti ezt az ellenszenvet

2015. máj. 26. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!