Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy a filmekben,...

Miért van az hogy a filmekben, regényekben?

Figyelt kérdés
Mindig a negatív, gonosz hősöknek drukkolok gyerekkorom óta?
2010. aug. 16. 15:08
 1/8 anonim válasza:
ez valami pszichológiai dolog. Ha engem kérdezel, akkor vérengző őrült leszel, de ha ez megnyugtat, én is. :)
2010. aug. 16. 15:18
 2/8 Harrr ***** válasza:
100%

Két lehetőség van:

1: Kisgyermekkorod óta elmebeteg vagy.

2: Te is egy gonosz hős vagy ( ez egyébként az első pontba foglaltakkal egyenlő)

3: Nem tudom. (az első pont nincs kizárva, 50-50%)

4: Néha én is nekik drukkolok, de csak ha sz*r a film, vagy gyűlölöm a pozitív szereplőt :D (az első pont nincs kizárva, 40-60%)

2010. aug. 16. 15:20
 3/8 Harrr ***** válasza:
100%
Ha megfigyelted ez nem két lehetőség, ha észrevetted, akkor éles eszű elmebeteg vagy :D
2010. aug. 16. 15:20
 4/8 A kérdező kommentje:
amúgy lány vagyok..ezért is furi...
2010. aug. 16. 15:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én is, de nálam olyan oka van, hogy nem hiszek a "tökéletes hösökben". Számomra sokkal közelibbek a rossz útra tért "negatív" szereplök, nekik sokkal nehezebbek ezek a helyzetek, és sokszor csak az kellene, hogy valaki melléjük álljon.
2010. aug. 16. 18:48
 6/8 anonim ***** válasza:
A jó szereplők nem elég valódiak.
2010. aug. 16. 19:02
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
A gonosz szereplők meg aztán nagyon hihetők pl a HarryPotterben ahol Voldemort ki akarja írtani a világot azon az öt emberen kívül akik szerint igaza van (miben is?) kész vicc
2010. aug. 16. 19:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Ja énis, mindig Dart Vadernek, Szauronnak meg a rosszaknak szurkoltam :D amúgyis a rossz szereplők sokkal vagányabbak, a jók meg pózer kis b.zik
2010. aug. 16. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!