Jó lett ez a rajz egyáltalán? (kép lent)
Figyelt kérdés
azt hittem, talán egész jó lett, de magasról szarnak rá. én igazán próbálom növelni az önbizalmamat, de ez így nem megy. jó lett? értékelhető szinten van...?
vagy hagyjam a búsba, hogy rajzok mutogatásával szerezzek önbizalmat?
2010. jan. 29. 20:23
11/14 anonim válasza:
szerintem tükrözi a lelkivilágod. egyébként tetszik.
13/14 anonim válasza:
(tudom, ki vagy.)
nekem tetszik. a többi rajzod is. :) nehogy abbahagyd, szerintem tehetséges vagy, és nyugodtan lehet önbizalmad, mert van mire.
14/14 anonim válasza:
olyan értelemben mindenképpen szép, hogy rendkívül kifejező. az érzelem, és az emberi test anatómiája. szépen a helyükön vannak a bordák, a lábakon az inak, a keze arányos a testéhez képest. a fények, az árnyékok. csak hát szomorú a kép. ez miatt soha nem tenném a házamban sehova semmilyen falra.
mindenképpen képezd tovább magad, nagyon tehetséges vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!