Annyira szeretnék Justin Bieberrel találkozni, hogy az már beteges. Szerintetek?
Nagyon megszerettem mióta megnéztem a 10 perces videót: Justin Bieber és Avalanna Routh története című videót.
A Backpack és a Confident a kedvencem, a videóklippet is letöltöttem. Nagyon nagyon szeretem, ha meglátom jóérzés tölt el és eléggé gyakran sírok azért mert bántják és mert.. nos.... mindegy.
Sírt az egyik videóba, de azt mondta hiába esik neki rosszul, hogy utálják (nem mindenki), egyre többre fogja vinni. Tisztelem és szeretem. ''Justin Bieber utálók mindig vannak és lesznek..'' Sok videót láttam már róla, mikor sírt, sírógörcsöt kaptam, főleg Avalana miatt! Annyira szeretem! Akik nem kedvelik, ne szólják le, nem kérem, hogy szeressék, csak ne szólják le! Nem érdemli meg csak azért, mert egyeseknek nem jön be és már rögtön b#zi!!! Jó ember, iskolákat építtetett, stb.. Annyira szeretem, hogy már beteges! Mindennap vele ébredek, vele kelek... Hogy milyen lenne, ha találkoznék vele... Stb.... Ha videót nézek, vagy AKÁRMIT CSINÁLOK, mindig azt képzelem, itt van velem........ Bennem van a tudat, hogy lehetetlen, de ha szembesülök vele az nagyon fáj...
Láttam videókat, hogy a rajongóiról beszél, meg hogy néhányukhoz el is ment ( na jó, nem néhányukhoz, elég sokhoz..) a házukba, és vitt nekük valamit. Nem hiszem, hogy lefizették, hiszen még a szülők is meglepődtek... Elképzeltem, hogy engem látogatott meg... Tuti, meghalnék, nem tudom beleképzelni magam.... Most is könnyezek... Instangramra hiába tesz fel vicces videókat a haverjaival, ha egyszer néha esténként magányos, mert valójában nincs mondjuk egy igaz barátja vagy nem tudom... De őt látom mindenhol!
Tudom beteges, de már egy ideje így vagyok... Ez van :(( Annyira fáj..
Barátnőm is szereti nagyon.......
Nem mindegy? Nincs olyan napom, hogy egész nap ne rajta gondolkodnék, az álmaim is róla szólnak. Hozzászoktam már...... 💔 De annyira rossz!!
(15 vagyok mielőtt valami troll......)
Én ennyi idősen (vagy pár évvel fiatalabban, nem tudom) a Di Caprióba voltam szerelmes. Arról fantáziáltam, hogy majd a Balcsira menet összefutunk a vonaton. Komolyan.
Aztán elmúlt. :)
Szerintem mentsed el ezt a kis irományt, és pár év múlva röhögjétek könnyesre magatokat a barátnőddel rajta.
9 éves korod óta??? Ez azért nem semmi.
Nincs valami rajongói klub vagy hasonló, ahol le tudnád vezetni ezeket az érzéseidet? Ott jobban megértenének téged, mint ezen az oldalon a jórészt felnőtt, de mindenképp más érdeklődési körrel rendelkező válaszolók.
Igen, azóta.... :(
Vannak itt olyanok akik szeretik, rengetegen szeretik még a fiúk is, csak ... sokan nem szeretik.... :( Állandóan figyelem a Facebookját/Instangramját néha twitterét..
majd kinovod...
akkor meg azon fogsz agyalni hogy addig mit lattal benne.
Ennyi idosen lettem annak idejen Rasmus rajongo :D az enekesebe belezugtam :P
Teljesen normalis dolog h igy erzel, ilyenkor minden tini lanynak vannak olyan hiressegek akiert meg is halnanak. Nem kell ketsegbeesni, lassan elmulik. Foleg ha talalsz fiut is magadnak, szerelmes leszel igazan.
En is sokat fantazialtam h mi lenne ha talalkoznank, mit mondanek. Milyen lenne ha egy koncertjen felhivna a szinpadra stb. Tartott egy ideig ez is. Aztan rengeteg rajongoi oldalt felkerestem, egykoru csajokkal beszelgettem, sot talaltam olyan oldalt ahol total ugyanolyan "beteges" rajongok voltak mint en. Nemncsak kepeket, cikkeket, videokat gyujtottek. Hanem irtak! Rendesen torteneteket irtak h megismerkedik egy lannyal es h jonnek ossze. De nagyon ugyes kis sztorik is voltak. Szerettem ezeket olvasni total bele tudtam magamat kepzelni. :-) aztan ahogy nottem egyre tobbet jartam el otthonrol, baratom lett, nem volt idom ezekkel a dolgokkal foglalkozni, hiszen lett sajat eletem. Aztan mar 17 eves koromban csak a zenet hallgattam a maganelettel nem torodtem, klippeket meg nezegettem. Buliztam, eltem. Aztan 18 evesen lettem igazan szerelmes, elotte is azt hittem h vagyok de ekkor jottem ra h nem. :-) megismerkedtem eletem szerelmevel. Aki mara mar a ferjem lett, szultem egy gyonyoru kislanyt aki lassan 2 eves, en 27 eves vagyok. Es mar csak mosolygok ezeken a dolgokon. Igy h olvastam a kerdesedet total eszembe juttattad az akkori tini hobortomat. Nem kell aggodnod majd elmulik. Ez teljesen normalis ilyen idosen. :-)
Igen, ilyenen nagyon sok kamaszlány átesik, nincs ebben semmi rendkívüli. Én ennyi idősen Robbie Williams-be voltam belezúgva :D Meg már korábban is, szóval eltartott a dolog pár évig. Megvoltak nekem is az ilyen álmodozásaim, hogy majd egyszer valamilyen úton-módon találkozom vele és majd az de jó lesz, meg állandóan leveleket írogattam neki (amiket persze sosem küldtem el, de utólag elég vicces visszaolvasni őket).
Aztán - az előző válaszolóhoz hasonlóan - lett saját életem, igazi fiúim, szórakozni jártam, haverokkal lógtam, tanultam, elkezdtem dolgozni, és ha belegondolok, ezerszer izgalmasabb dolgok történtek velem 15 éves korom után, amikor már nem kellett mindenfélét elképzelnem, mert a valóság sokkal királyabb volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!