Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Igaz, amit ezen az oldalon írnak?

Igaz, amit ezen az oldalon írnak?

Figyelt kérdés
[link]
2010. jan. 29. 11:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
50%
Nem.
2010. jan. 29. 11:26
 2/12 anonim ***** válasza:
54%
A szokásos paranoid ködevés. Van ilyen oldal több száz, mindegyik tele falrengető baromságokkal. Ez mostanában valami új irodalmi műfaj, nem tudom, hogy őrültek csinálják-e ezeket a szövegeket, vagy egyesek remekül szórakoznak.
2010. jan. 29. 11:28
 3/12 anonim ***** válasza:
54%
nem igaz.
2010. jan. 29. 11:29
 4/12 anonim ***** válasza:
50%

eltekintve az egyéb orbitális baromságoktól, nekem ez tetszik a legjobban:

"...Nagy Sándor hódító hadjáratának célja valószínűleg a Kárpát-medence és ezen belül a Pilis elfoglalása volt..."

aha, a pilis... azért indult az ellenkező irányba :)

2010. jan. 29. 11:36
 5/12 anonim ***** válasza:
Hungarista volnék de az ilyen oldalakat betiltanám...nevetséges. Ezek járatják le az egész eszmeiséget, pfff
2010. jan. 29. 12:05
 6/12 anonim válasza:
100%
Utolsóval egyetértek...nem hungarista vagyok csak nemzeti érzelmű....de az ilyen hülyeségek meg arvisura meg apám fasza.....könyörgöm...legyen egészséges nemzeti öntudat...de azé' a marhaságokat hagyjuk már! Az ilyenektől felfordul a gyomrom....oké hogy van benne igaz miszerint a kárpát medence jó kis hely, de hogy nasa föld szíve nagy sándor meg istennyila....áááá tiszta gáz...
2010. jan. 29. 12:38
 7/12 anonim ***** válasza:
0%
Sajnos igaz. Sajnálom a sok hülyét, aki tudatlansága folytán nem képes ezt meglátni. A következmények nem lesznek fényesek.
2010. jan. 29. 12:58
 8/12 anonim ***** válasza:

A buddhisták pl hisznek a föld csakráiban,engem nem zavar,az ő dolguk.

nagy Sándor meg az egész világot meg szerette volna hódítani,ebbe a Pilis is beletartozik.

Azonkívűl ezeknek a dolgokat történészeknek,meg teológusoknak kellene vitázni,röhej ilyenből is politikát csinálni.

2010. jan. 29. 14:45
 9/12 anonim ***** válasza:

Hát ha történészek arról vitáznának hogy Nagy Sándor tényleg a Pilist akarta-e elfoglalni akkor az már régen rossz lenne. Mellesleg nem tudom ez a tévhit is honnan van, hogy Nagy Sándor az egész világot akarta volna elfoglalni, ez hülyeség.

Az oké, hogy elutasítjuk a finnugor elméletet és mondjuk egy régebbi, dicsőbb néphez kötjük a rokonságot (hun, szkíta) mert ennek még lehet is valami alapja. De ami ezen az oldalon folyik az már a ló másik oldala, amivel le van járatva az egész nemzeti oldal.

De olvastam én már olyat is, hogy Karthágó valójában Kard-hágó volt, Juppiter pedig Jó-páter, Cuzco pedig Kuckó. Ezek az emberek sajnos nem veszik figyelembe, hogy látszólagos alaki egyezés még nem jelent semmit, és ilyen alapon más népek is rokoníthatnák magukat mindenkivel, mert ilyen látszólagos egyezések minden nyelvben vannak.

Ilyen alapon én is mondhatnám hogy a dán vikingek meg a zsidó "dan" törzsétől származnak, innen a nevük is "Dan-emark", vagy a Római Birodalmat romák alapították, vagy az angolok és a mongolok rokon törzsek, hiszen ott a -gol képző.

Ez sem különb ezeknél a hülyeségeknél.

Szóval remélem érti mindenki miről beszélek.

2010. jan. 29. 14:53
 10/12 anonim válasza:
tényleg igaz. a szívcsakra is és a másik pedig a zsidók akarják elvenni ezt az országot tőlünk.
2010. jan. 29. 23:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!