Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » A cigányok miért olyan izmosak...

A cigányok miért olyan izmosak alapból?

Figyelt kérdés

Jó ideje gyúrok már, kb. fél/háromnegyed év volt mire valahogy kinéztem. És tudjátok hogy ez mivel jár: helyes étkezés, piálni+cigizni nem szabad, stb.. Ismerőseim is mind így vannak, nagyon megszenvedtek mire jó kinézetük lett.....de a cigók????

A városban az összes cigány miért kigyúrt alapjáraton? Nem járnak gyúrni, arról tudnánk, másik városban sem, mert jóban vagyok pár tulajjal.

Volt egy cigó amlyiket láttam párszor lejárni, de az sem rendszeresen tolta + az is piált, cigizett, stb.. És amúgy is nem kell bemutatni, hogy 10-ből 9 cigány piál meg cigizik, ezt mindenki tapasztalta már....csak azt nem értem hogy akkor hogy tudnak fejlődni (már ha egyáltalán gyúrnak)? Sz*rik az összes az egészséges életmódra és mégis kigyúrtak....nem értem :S

2010. jan. 28. 14:47
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
15.09 Te aztán megírtad miért!!!!!
2010. jan. 28. 16:46
 12/23 anonim ***** válasza:
a sitten bőven volt idejük gyúrni...
2010. jan. 28. 19:05
 13/23 A kérdező kommentje:

Nálunk majdnem midnegyik izmos.

"ma 14:57" Én azt értem hogy munkával is meg lehet izmosodni, de cigányokról beszélünk :/

2010. jan. 28. 22:20
 14/23 anonim ***** válasza:
A csajok közt is sok izmos van náluk, de ha nem is kugyurtak, a husuk nagyon kemény. A legtöbb magyar lánynál erősebbek.
2010. jan. 31. 22:23
 15/23 A kérdező kommentje:
Ja, hát erről beszélek
2010. febr. 1. 14:42
 16/23 anonim ***** válasza:
A 8-10 éves kis csigány csajok is úgy füstölnek mint a gyárkémény itt nálunk, de ha verekedés van vagy szkander ,simán lenyomják az akár sportoló magyar csajokat.
2010. febr. 1. 22:53
 17/23 anonim válasza:
mert gyúrnak a sitten meg sokat rohangálnak a színesfémmel
2010. ápr. 15. 21:53
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem van két cigány csaj osztálytársam, életükbe nem sportoltak, de olyan izmosak és erösek, mintha gyurtak volna egész életükbe.:) Tesiöltözöbe multkor mutogatták a combjukat, megfogtam és olyan volt, mint a beton. Ha verkedés van simán lenyomnak minket magyarokat :S
2010. ápr. 20. 10:15
 19/23 anonim válasza:
100%

a cigányok közűl pl a beás cigányok ugyan gyorsak mozgékonyak ők a feket cigányok jó alaktuk miatt néznek ki izmosnak. mondjuk izmosabbak is mint egyátlag magyar ember és valamivel erősebbek nem sokkal

na de a köszörűsök meg a kolompárok nálunk 100 x rosszabbak. alapból erősebbek egy kemény edzést végző magyarnál alig edzenek valamit de olyan erősek mint egy gorilla. ha nem is látaszik rjtuk annyira mintegy prpzó vagy kokszolós magyaron az erejük eléri annak a szintjét sőt felül is múlja.

ismerek köszörrűs romát aki 168 cm 89 kg és 300 kg al guggolt a múltkor 240 kg ot nyomott ki fekve és 280 kg al elemelt. mondtam neki menjen el versenyre de őt ez ne m érdekli.:) olyanok mint az egyszemélyes hadseregek. ismerek olyan kolompárokat kik ahogy esznek a villával bedurran a kezük. a levegőtöl meg a víztől nől a kezük

és oylan fiatal köszörűs gyereket aki ksi köpcös srácnak tűnik 170 cm körüli 80 kg sincs és olyan erős mint egy felnőtt porozós minimum 8-9 éve edző nála 3-40 kg-al nehezebb férfi ha nem erősebb. ráadásúl ne mhogy legyúr 2 órát heti 4x hanem egy órát rugdalja meg üti a zsákot is és nem fárad el. hiába rasszizmus a cigányoktól nem ok nélkűl félnek

2011. dec. 31. 03:50
 20/23 anonim válasza:
bocs a helyesírási hibákért csak már este van
2011. dec. 31. 03:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!