Ha van bennem zsidó vér, az inkább hátrány vagy előny?
Hát nagyon kis százalék aki észre veszi. Az is valószínűleg bizonytalanul, ha nem feltűnő, mint egy név a családban.
Amúgy ez olyan, hogy én mivel a többségi magyarsághoz képest, mint a zsidó lakosság is amúgy, pont germán vért, nagyobb arányban - azaz én mivel germán vagyok 100%-ban ha nem kefélt valaki félre egy német negyedben, egy nem némettel a régi időkben - , míg lakosság több mint bulvár tudományosan megfogalmazva a nyers valóságot, több kétharmada, nagyjából kétharmad részt ázsiai géneket hordoz, de mivel fehér volt a szelekciós szín a tovább öröklődésnél kulturális okokból, ezért végül fehér bőrbe búj ázsiai a lakosság, mint változó mértékben déli markáns behatással jellemző Kelet-Közép-Európára. Ettől finomabbak a vonásaik, és ettől a trendtől ami ezt szereti tartják szebbnek a magyar lányokat is, mint a germán németeket, vagy többségében germán briteket.
Simán zsidónak nézek ki egy magyar szemében és német szemében meg németnek, mivel a zsidókban volt több német vér, és amúgy ők beszéltek leginkább a németeken kívül németül. Ez ok okozat is.
Én nagyon sokat foglalkoztam az antropológia mind két ágával. Krími tatároknak a származás teljes feltárásáig, amíg a tudomány engedte.
A németek, zsidók, afrikaiak, afro... és Ázsia népcsoportjaival. Sok vietnami nyitott például kínai büfét, és nekem kb. egy Vietnami, és egy kínai közt akkor az észrevehetőség, mint egy tipikus görög és egy tipikus dán közt egy átlag embernek. Hát szoktam is erről diskuálni velük, a international kínai az ismert (ami kb. a nyugati "gulás" szintjén autentikus), a vietnami értermek többsége megbukott - az emberek nem tudták, hogy azok esznek-e kutyát vagy bogarat etc. kérdések - ami amúgy nem alaptalan. Japán és Korea veszélyesebb, mert ott a koreaiaknál csak a anyai X-gén koreai vagy esetleg kínai, mivel számtalanszor nagy területeken megölték az összes koreai férfit és kamasz fiút a japánok, és megbecstelenítették a nőket, már csak a kihalás, és életben maradás miatt is sok koreai nő felnevelte, később titokban tartotta a japán apától származását a gyermekének. Tehát sok japánvér van a Koreaiakban. De régen Korea és India közt is volt számos utódot hagyó keveredés, bár nem nagy számú párral, csak hát az ágyasok.
Ilyen jellemzőkkel ~95% tudom, hogy ha valakinek van zsidó őse. Pár olyan testi adottság, amit ők hoztak be elárulja nekem, mint a német vagy a bolgár vagy török vért is - ami igen nagy számban jelen van azért nyomokban egyénenként.
Mivel a zsidóknál 18%-os vegyes házasság. Kikeresztelkedés volt, bőven zsidó felmenőkkel rendelkező Magyarországon, a lakosság ~5-10%, Budapesten több. - Ha minden ötödik tudja lehet sokat mondok.
De van ahol itthon is a pusztában kb. 0%.
Délszlávoktól visszatért, szefárd zsidóvér annyira feltűnő nekem, mint ha afroamerikai lenne. Az erős közel-keleti vonások, egy kelet-európain azért elég feltűnőek, ha tudjuk mi-mi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!